Sokaknak ismerős a Micsoda nő című film, ugye? Nos, most a fordítottja esett meg: egy férfi leszólít egy idegen lányt, aki először rá se hederít, majd a srác közli, hogy van egy magánrepülője is. Vajon mi történik ezután? Nézzétek csak!

"Nem, bocsi, barátom van, vele találkozom este!" - közli a lány a férfival, aki alig egy perccel azelőtt teljesen ismeretlenül szólította le az utcán. Ám két perccel később a történetünk női főszereplője már egy magánrepülőből tárcsázza a kedvesét, majd betegségre hivatkozva

lemondja az esti randit.

Forrás: Youtube

A konklúzió: a nő pillanatok alatt lemondta az esti randevúját egy srácért, akit alig 2 perce ismer, de ennyi idő alatt is akadt egy jó oka arra, hogy vele tartson Miamiba. És hogy mi volt az?

Egy magánrepülő! 

Az átverés persze csúnya véget ért, mert a srác, Coby megkérte áldozatát, hogy készítsen róla egy fényképet, miközben néz ki a repülő ablakán. Ehhez azonban le kellett szállnia a lánynak a repülőről, Coby pedig vissza sem engedte mondván, hogy egy aranyásónak nincs semmi keresnivalója a magángépen.

Csúnya történet, de legyünk őszinték: még rondább kimenetele is lehetett volna, ha mondjuk a srác nem az átverős videóiról ismert Coby Persin, hanem például egy emberrabló...