Kulcsár Edina megmutatta igazi arcát: smink nélkül is szexi!

ébredés smink nélkül Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszép barna lánytól már megszokhattuk a tökéletes megjelenést, most azonban egy meglepő fotóval rukkolt elő a Facebook-oldalán, és kiderült, hogy smink nélkül sincs oka panaszra. Sőt!

"Régen tettem ki az oldalamra reggeli képet, ahol kócosan, pizsamában és smink nélkül vagyok! Gondoltam itt az ideje az új követőimnek is megmutatni, (hiszen már 102.000-en vagyunk) , hogy milyen is vagyok a nem túl hosszú alvásaim után reggelente. ( A kép 5:30-kor készült.)" - írta még ébrenlét és alvás közti állapotban a gyönyörű szépségkirálynő, és bizony, ebben az esetben Charlie-t idéznénk:

Az aki szép, az reggel is szép.

Forrás: Facebook / Kulcsár Edina

Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”

A gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. A teljes cikket itt elolvashatod!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.