Jim Carrey öngyilkos exe ezekkel a sorokkal búcsúzott szerelmétől

Forrás: Northfoto -
öngyilkos Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egy évvel ezelőtt követett el öngyilkosságot Jim Carrey exe, amit a színész nagyon nehezen viselt. Kiderült, hogy volt barátnője még küldött neki üzenetet, mielőtt megölte magát.

A 28 éves Cathriona White gyógyszer-túladagolással vetett véget az életének egy évvel ezelőtt. Holttestére barátai találtak rá saját otthonában. A szertartás napján az 53 éves Carrey megható üzenettel búcsúzott egykori szerelmétől: "A szerelem nem vész el".

Jim Carrey és Cathriona White Forrás: Northfoto

Kiderült, hogy Cathriona White öngyilkossága előtt még kereste a sztárt, szívszorító üzenetet írt neki. "Nem tudom elhinni, hogy nem vagy itt. Teljesen össze vagyok törve, és próbálom összeszedni a darabokat. Sajnálom, ha úgy érezted, hogy nem voltam ott neked. Én próbáltam a legjobbat nyújtani. Te vagy a családom" - idézte a Daily Mail a nő sorait.

A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz. NewsThinkstockTörökszentmiklósi háztűz: meghalt az egyetlen túlélő, az édesanya ishttp://www.life.hu/news/20160706-meghalt-a-torokszentmiklosi-haztuz-egyetlen-tuleloje-az-edesanya.htmlHétfőre virradóra gyulladt ki egy családi ház Törökszentmiklóson. Az apa és három gyermeke életét vesztette, szerdán kora hajnalban pedig elhunyt a tűzeset egyetlen túlélője, az édesanya is- tájékoztatta az Egyesített Szent István és Szent László Kórház az MTI-t. News--Idegméreggel permetezett kukoricásba küldték a gyerekeket, kórházba kerültek http://www.life.hu/news/20160705-142-gyerek-kerult-korhazba-eros-idegmereggel-permetezett-kukoricasban-cimereztek.html142 gyerek került kórházba, miután egy erős idegméreggel permetezett kukoricásban címereztek. Mivel rengeteg gyerekről volt szó, összesen hét kórházba vitték őket. News--Ne simogass őzikét! Tragédia lehet belőlehttp://www.life.hu/news/20160705-ozike-ket-oziket-latnak-el-az-allatvedok-kozlemeny-ne-fogdossak-oket.htmlBár már több szervezet is felhívta a figyelmet arra, hogy a cuki négylábúakat nem szabad megsimogatni, a tiltás értelmetlennek bizonyul. NewsOrigoElpusztult a bébifóka - szatyorban vitték haza, erkélyen tartottákhttp://www.life.hu/news/20160705-washington-allamban-elaltattak-egy-fokabebit-mert-egy-no-hazavitte-a-tengerpartrol.htmlSegíteni akart az amerikai nő a borjúfókán, de minden igyekezete ellenére a legnagyobb bajt okozta. Szatyorba rakta, és hazavitte a bébifókát, mert az hitte, magára hagyták. NewsOrigoElrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.