Szandi 40 éves lett – dögös fotóval ünnepel az énekesnő

víz szexi dögös bikini Szandi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Víz alatti sellővé változott a szexi sztár, aki nem titkolja korát, hiszen még mindig olyan formában van, mit egy húszéves.

Szandi, bikinis fotóval lepte meg rajongóit a születésnapján, ahol a víz alá merült egy negyvenes feliratot tartalmazó papírral a kezében. A Life.hu felköszöntötte az énekesnőt és megkérdeztük, hogyan ünnepel.

Forrás: Facebook/Szandi

"Éppen a családdal nyaralunk belföldön és így együtt tudunk ünnepelni. Nekem az a legnagyobb boldogság, ha a szeretteimmel együtt lehetek békességben, szeretetben és ez most megadatott, ezen a kerek évfordulón. Nem is tudnék mit kezdeni egy hatalmas bulival, inkább a csendes családi együttléteket kedvelem" – mondta Szandi.

Szabó Kimmel Tamás: „Októberben veszek levegőt legközelebb"http://www.life.hu/sztarok/20160707-szabo-kimmel-tamas-szinesznek-nem-sok-ideje-jut-pihenesre-a-nyaron-es-oktoberig-folyamatosan.htmlA színész előtt sűrű nyári hónapok állnak, így nem sok ideje jut majd pihenni. A Life.hu-nak terveiről és a rá váró munkákról mesélt. TV + Sztárok--X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-az-rtl-klub-xfaktor-tehetsegeit-toth-andit-benjit-szabo-ricsit-nagy-ricsit-horanyi-julit-faggattuk.htmlAz RTL Klub tehetségkutatójának utolsó évadában szereplő Tóth Andit, a Spoon21 együttest, Benjit, Horányi Julit és a két Ricsit faggattuk, lennének-e mentorok, és mi történt velük az X-Faktor óta. TV + Sztárok--Egy szépségkirálynő jelöltet hazaküldtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-a-magyarorszag-szepe-egyik-szepsegkiralyno-jeloltjet-kocsis-virginiat-hazakuldtek-a-bikinis-verseny.htmlKocsis Virginia, nem felelt meg bikiniben, ezért ő búcsúzott először a Magyarország szépe versenytől. TV + Sztárok--Marenec Fruzsina durva kihívásra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-marenec-fruzsina-musorvezeto-durva-kihivasra-vallalkozott-egy-tanpalyan-gyakorolta-a-vezetest.htmlA műsorvezetőnek életveszélyes kalandban volt része, a bátorságát és a vagányságát tesztelhette. TV + SztárokOrigoSzomorú félév volt! Sok hírességtől búcsúztunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-iden-meghalt-bud-spencer-prince-david-bowie-aigner-szilard-wels-peter-matyas-andai-gyorgyi-muhammad.htmlBud Spencer, Prince, David Bowie, Aigner Szilárd csak pár név azok közül, akik hirtelen intettek búcsút az élet nevű játéknak. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: "Rövid időn belül visszatérek a képernyőre"http://www.life.hu/sztarok/20160708-varkonyi-andrea-rovid-idon-belul-visszater-a-kepernyore.htmlA közelmúltban Várkonyi Andrea leváltásáról és utódjáról is sokat olvashattunk. Állítólag a műsorvezető nagyon kiborult attól, hogy távoznia kellett és hogy helyét Marsi Anikó vette át. A volt híradós őszintén beszélt terveiről és érzéseiről a Best Magazinnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.