Igazából a pofánk leszakad Chris Brown soundos haknijától

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Balaton Sound Chris Brown Balaton Sound 2016 Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő igényekkel állt elő a Balaton Soundon Chris Brown. Az amerikai énekes-rapper csütörtök este lépett fel a fesztivál nagyszínpadán, ám már a koncert előtt előtt hosszú listát állított össze speciális kéréseiről.

Mint ismeretes, Rihanna exe magángéppel érkezett csütörtökön a sármelléki repülőtérre, ahol - előzetes kérésének eleget téve - nyolc, teljesen egyforma Mercedes kisbusz várta. A szervezők nem értették, miért van szükség ennyi autóra,

hiszen kiderült, volt olyan, amelyben csak egy ember utazott.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A sztár a fesztválig rendőri felvezetéssel szeretett volna utazni, amit meg is kapott, a mintegy 80 kilométeres utat villogó rendőrmotorok kíséretében tette meg.

Bár az út problémamentesen zajlott, Brown úr egyáltalán nem volt elégedett a szállással, amelyet a fesztivál rendezői foglaltak számára. Úgy tudni, három szállodát jártak végig Siófokon, mire végül találtak egy olyat, amelyre a sztár is rábólintott.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekes produk­ciója a színpadon is hagyott némi kívánnivalót maga után - írja a Blikk. A közönség nem volt elájulva, és bár Brown egymaga táncolta/ugrálta végig a koncertet, az éneklést már a playbackre bízta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.