Cicis fotóval botránkoztat Olivia Newton-John lánya

fotó Chloe Lattanzi cici botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi megbotránkoztatta követőit, jól kiosztották az Istagramon.

Nagyon apró bikiniben úsztatja melleit Chloe Lattanzi azon a fotón, ami kiverte követőinél a biztosítékot. Egyesek ostoba szőke libának nevezték, mások arra hívták fel a figyelmét, hogy egyáltalán nem okos dolog, hogy műmellekkel és póthajakkal turbózza fel külsejét.

I want to swim forever

Chloe Lattanzi (@chloelattanzi) által közzétett fénykép,

Chloe erre még egy bikinis fotót dörgölt a háborgók orra alá, a következő kommentel: "A nőiesség erőssé tesz, ne szégyeld! Ezt üzenem minden nőnek, akit lehülyéztek, mert elégedett volt a testével. Attól, hogy valakinek nagy melle van, még nem buta!"

Hatalmas változás Kulka János állapotában - Orvosa is megdöbbenthttp://www.life.hu/news/20160710-kulka-janos-allapota-gyorsan-javul-stroke-agymutet.htmlNem találod ki, mivel okozott meglepetést a Soundon Tolvai Reni!http://www.life.hu/kult/20160710-tolvai-reni-enekelt-a-balaton-soundon.htmlMichael Schumacher már tud sírnihttp://www.life.hu/news/20160710-michael-schumacher-allapota-javul-mar-tud-sirni.htmlElhunyt Pethő Zsolt, a Vízipók-csodapók zeneszerzőjehttp://www.life.hu/news/20160710-elhunyt-petho-zsolt-a-vizipok-csodapok-zeneszerzoje.htmlFejjel a cicik között - Tombolt az erotika a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/kult/20160710-fejjel-a-cicik-kozott-tombol-az-erotika-a-balaton-soundon-fotok.htmlSzéttett lábakkal ünnepelt Serena Williams - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160710-szettett-labbakkal-unnepelt-serena-williams-aki-megvedte-wimbledoni-cimet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.