Íme, a győzelmi busz, amin a franciák ünnepeltek volna

Forrás: Origo -
francia győzelem Portugália busz Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt végkimenetele lett az Eb-nek, Ronaldo nélkül lett bajnok Portugália. Erre biztosan nem számítottak a franciák, annyira biztosra vették győzelmüket, hogy már az ünnepi busz is készen volt!

Egy a hosszabbításban szerzett góllal, Ronaldo nélkül győzték le a franciákat a portugálok, amivel megszerezték első Eb-címüket. Ez a végkimenetel mindenkit meglepett, de legfőként a franciákat, akik nem arra számítottak, hogy vesztesként vonulnak le a pályáról.

Forrás: Origo

Sokkal inkább készültek az ünneplésre, olyannyira, hogy már a győzelmi busz is készen állt. Minden bizonnyal nem a második helyezést szerették volna ezen ünnepelni.

Megható! Szó szerint tenyerükön hordozták a kerekes székes fiút a fesztiválozókhttp://www.life.hu/news/20160711-tenyeren-hordozta-a-sound-kozonsege-a-kerekesszekes-fiut.htmlNincs fesztivál Endrédi Bálint nélkül. Ő az a fiatal kerekesszékes srác, aki ritka betegsége ellenére igyekszik valamennyi nyári szabadtéri rendezvényen részt venni.NewsOrigoGriezmann testvére túlélte a párizsi merényleteket, és ott volt az Eb döntőnhttp://www.life.hu/news/20160711-tulelte-a-parizsi-merenyleteket-majd-a-helyszinen-nezte-vegig-ahogy-testvere-elvesziti-az-eb-t.htmlA Bataclanban történt lövöldözés egyik túlélője a lelátón nézte végig, ahogy testvére elveszíti a foci Eb döntőjét. NewsOrigoPortugál tragédia: sírva vitték le a pályáról Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/news/20160710-foci-eb-portugal-tragedia-levittek-a-palyarol-cristiano-ronaldot.htmlRémesen végződött a foci EB döntőjének első félideje a portugálok számára. News--Sokkoló fotó: Így öklelte fel a hatalmas bika a torreádorthttp://www.life.hu/news/20160710-sokkolo-fotok-igy-oklelte-fel-a-hatalmas-bika-a-torreadort.htmlMellkason döfött egy bika egy spanyol torreádort a dél-spanyolországi Teruel arénájában bikaviadal közben, a 29 éves férfi belehalt a sérülésbe - írta az MTI. NewsOrigoHatalmas változás Kulka János állapotában - Orvosa is megdöbbenthttp://www.life.hu/news/20160710-kulka-janos-allapota-gyorsan-javul-stroke-agymutet.htmlMár 3 hónapja annak, hogy Kulka János stroke-ot kapott és életmenő agyműtétet hajtottak végre rajta. Szerencsére villámsebességgel javul az állapota, szegedi gyógytornásza sem akar hinni a szemének.News--Michael Schumacher már tud sírnihttp://www.life.hu/news/20160710-michael-schumacher-allapota-javul-mar-tud-sirni.htmlEgy olasz újságíró szerint van remény Michael Schumacher felépülésére. Tudni véli, hogy érzelemnyilvánításra már képes az egykori autóversenyző. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.