Kinevette szerelmét Gerard Piqué. A világ egyik legjobb futballistája Shakiráról készített videót titokban, miközben az énekesnő egy szelfit próbált lőni magáról.

A sztárpáros autóval kirándult egy gyönyörű vidéken, Shakira pedig szerette volna megörökíteni a pillanatot. Előbb egy szelfit osztott meg rajongóival az instagramon azzal a kommentárral, hogy „Várjátok meg a részleteket a kép készítésének körülményeiről!". Majd nem sokkal később kikerült az énekesnő oldalára az ominózus videó is. Ezt az FC Barcelona spanyol válogatott futballistája készítette az autóból. Pimasz módon lefilmezte,

ahogyan élete párja az elemekkel és a széllel küzdve próbál használható fotót kattintani magáról. A focista nevetve narrálja is a látottakat. Megtudjuk tőle, hogy legalább fél órája az autóban ül, arra várva, hogy végre elkészüljön a fotó.

Shakira aztán leleplezte szerelme akcióját. A képhez azt írta: „Mi mindenen kell nekünk, lányoknak keresztülmenni annak érdekében, hogy sikerüljön egy szelfi!" Piqué és Shakira ezzel a nagyon emberi kis sztorival ismét bizonyította, hogy  ők a világ egyik legcukibb celebpárja.