Lindsay Lohan bedühödött: tengerbe hajította pasija telefonját

Forrás: Instagram/lindsaylohan -
Lindsay Lohan Egor Tarabasov telefon féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentette a színésznő agresszív reakciója a családot és a barátait is. Lidnsay Lohan dühös lett a barátja telefonjában talált üzenet miatt, és a tengerbe hajította a készüléket.

Igazi dráma zajlott Lindsay Lohan és barátja Egor Tarabasov között. Állítólag a színésznő megnézte szerelme telefonját, ahol kétes üzenetekre bukkant, amik nagyon feldühítették a sztárt. Annyira nem tudott uralkodni magán, hogy végül mérgében a tengerbe hajította barátja telefonját.

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

Egor Tarabasov nem hagyta tettek nélkül ezt a cselekedetet, és ő is pontosan ugyanolyan "elegánsan" vágott vissza: Lindsay Lohan után hajította az italát. Ezután ordítozni kezdtek egymással, a biztonsági őrök választották szét őket. Lidnsay kocsijába pattant és elhajtott, míg a párja visszament bulizni. Később Lindsay romantikus Instagram-posztban számolt be a szerelem nehézségeiről, de később egy közös képet is közzé tett megmutatva, hogy a veszekedés miatt nem romlott meg a kapcsolatuk - írja a Radioone.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.