rendőrgyilkosság Dallas gyász Beyonce merénylet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre.

Öt rendőr vesztette életét, heten megsebesültek, mikor a rendőri túlkapások ellen szervezett tüntetésen a rendőrök közé lőttek Dallasban.

A Beyoncé instagramjára kitett fekete-fehér videóban Texas állam zászlaja látható, és az elhunyt rendőrök nevét olvashatjuk. Az énekesnő azt írta mellé: „Nyugodjanak békében a rendőrök, akik tegnap értelmetlenül meghaltak Dallasban. Imádkozom a sérültekért. Az erőszak nem teremthet békét. Minden emberi élet számít. Mi vagyunk a megoldás. Minden embernek joga van a békés tüntetéshez anélküli, hogy a megmozdulásával további szükségtelen erőszakot szüljön. A változás érdekében meg kell mutatnunk a szeretet arcát a gyűlölet, és a békéét az erőszakkal szemben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.