Elhunyt Tom Hanks édesanyja! Szívszorító sorokkal búcsúzott a világsztár

halál Tom Hanks gyász szülő anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész édesanyja 84 évesen távozott az élők sorából, Tom Hanks a közösségi oldalán keresztül búcsúzott tőle.

Tom Hanks Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit arról, hogy egy nagyon különleges ember távozott az életéből. 84 éves korában elhunyt az édesanyja, Janet Marylyn. Bár Tom Hanks szülei gyermekkorában elváltak, és a színészt az apja nevelte, édesanyjához is szoros kapcsolat fűzte.

A világsztár megható sorokkal búcsúzott tőle. "Ez a gyönyörűség? Anyukám! Rengeteg életet tett különlegessé. Nagyon sokat. Ma búcsúznunk kell tőle. Legyen biztonságos utad, anya! Hanx." - írta a színész.

Súlyos betegségéről vallott Tom Hanks: "Totál idióta voltam"

A folytonos rohanás és az egészségtelen életmód az Oscar-díjas színész szervezetét is megviselte. Saját bevallása szerint csak magának köszönheti a betegségét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Fényes nappal raboltak a 4-es 6-os villamosonhttp://www.life.hu/news/20160712-fenyes-nappal-raboltak-a-4-es-6-os-villamoson.htmlDöbbenetes, hogy már fényes nappal sem lehet nyugodtan utazni Budapesten. Hétvégén a 4-es 6-os villamoson fosztottak ki egy szundikáló utast. NewsOrigoSokkoló! Halála előtt nem sokkal posztolt a Grand Canyonból egy floriai nőhttp://www.life.hu/news/20160712-halala-elott-nem-sokkal-posztolt-a-grand-canyonbol-egy-floriai-no.htmlSokkoló dolog történt a múlt héten a Grand Canyonnál. NewsOrigoTengeralattjárón látták a múlt héten Vilmos hercegethttp://www.life.hu/news/20160712-vilmos-herceg-katalin-hercegne-ferje-tengeralattjaron-jart.htmlA herceg a múlt héten a skót vizeken járt egy tengeralattjárón. News--Az MTVA műsorvezetőjének lánya az egyik, akire ájultan találtak a Soundonhttp://www.life.hu/news/20160712-benyi-ildiko-lanya-volt-az-egyik-ajult-tini-a-balaton-soundon.htmlBényi Ildikó, az MTVA műsorvezetőjének lánya volt az egyik lány, akit a Balaton Soundon, egy kanadai zenekar öltözőjében ájultan találtak. Bényi Ildikó először a TV2 hírműsorának, a Tényeknek nyilatkozott.News--Elektromos nyakörvvel sokkolta a gyerekét - A nő börtönbe kerülthttp://www.life.hu/news/20160712-elektromos-nyakorvvel-sokkolta-a-gyereket-bortonbe-kerult.htmlA skót édesanya egy elektromos nyakörvvel akarta rávenni a hároméves gyerekét az evésre. A nő három évig a rácsok mögött lesz. NewsThinkstockSzörnyű! Ezrek kaptak hőgutát Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160712-japan-a-nagy-meleg-miatt-het-es-fel-ezren-kerultek-korhazba-tobb-halott.htmlA nagy meleg miatt hét és fél ezren kerültek kórházba két hét alatt, 14-en meghaltak az ázsiai szigetországban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.