Súlyos betegségéről vallott Tom Hanks: "Totál idióta voltam"

Forrás: AFP -
Tom Hanks cukorbetegség táplálkozás mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A folytonos rohanás és az egészségtelen életmód az Oscar-díjas színész szervezetét is megviselte. Saját bevallása szerint csak magának köszönheti a betegségét. 

Tom Hanks színész magára a legdühösebb kialakult betegsége miatt. 2013-ban diagnosztizálták nála a 2-es típusú cukorbetegséget, amit saját bevallása szerint egészségtelen életmódjának köszönhet.

Forrás: AFP

Én is része voltam annak a lusta amerikai generációnak, amit vakon vezettek, majd arra ébredtek, hogy betegek. Totál idióta voltam” - vallotta a színész. Elmondta, hogy nem tett sokat azért, hogy egészségesen táplálkozzon, így nem csoda, hogy kialakult nála a cukorbetegség. Reméli azonban, hogy helyes táplálkozással és mozgással újra egészséges lehet - írja a Daily Mail.

Sikeres péniszátültetést végeztek Amerikábanhttp://www.life.hu/drlife/20160517-sikeres-peniszatultetest-vegeztek-amerikaban-thomass-manning-nemiszervet-kapott.htmlA bostoni Massachusetts General Hospital sebészei bejelentették, hogy Amerikában először hajtottak végre sikeres péniszátültetést egy 64 éves férfin. Dr. Life--Hazaengedték a kórházból Somló Tamásthttp://www.life.hu/drlife/20160517-hazaengedtek-a-korhazbol-somlo-tamast.htmlKét hete került kórházba Somló Tamás. A napokban úgy döntöttek orvosai, jobban van, hazaengedik.Dr. LifeOrigoA plasztika, és ami mögötte van – Miért akarunk mindenáron másképp kinézni?http://www.life.hu/drlife/20160513-plasztikai-mutetek-lelki-okai-ezert-akarunk-maskent-kinezni-ezert-nem-fogadjuk-el-magunkat.htmlA plasztikai sebészet mostanra már annyira elérhetővé és a hétköznapjaink részévé vált, mintha boltba járnánk. Nem ritka jelenség, hogy a fiatalok már érettségire is plasztikai műtétet kérnek a szüleiktől. Lássuk, mi áll ennek az olykor kényszeres változásra való törekvésnek a hátterében?! Dr. Life--Titokzatos rosszulléte miatt kórházban kezelik a 74 éves magyar legendáthttp://www.life.hu/drlife/20160516-meszoly-kalmant-titokzatos-rosszullete-miatt-korhazban-kezelik-a-74-eves-a-legenda.htmlLapinformációk szerint Mészöly Kálmánt, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitányát kórházban kezelik titokzatos rosszulléte miatt. A Vasas korábbi 61-szeres válogatott labdarúgója úgy érzi, javult az állapota, és már a hazatérését tervezi.Dr. Life--Sokkoló fotók heroinistákról! Néhány hónap alatt lettek élőhalottakhttp://www.life.hu/drlife/20160515-sokkolo-fotok-heroinistakrol.htmlJó, jó, azt azért eddig sem gondoltuk, hogy a káros szenvedélyek nem hagynak nyomot az emberen, a heroinnak pedig különösen nincs jó híre, de ezek a neten vírusként terjedő fotók minden drogrevenciós kampánynál többet érhetnek. Ja, hogy épp abból a célból készültek? Dr. Life--A Pszichológus Pasi: Az alakkérdéshttp://www.life.hu/drlife/20160512-pszichologus-pasi-alakformalas-kerdes-mi-a-mai-szepsegideal.htmlHogy mi az adott kor szépségideálja, meglepően változó, néhány évente megújulhat a trend és az egyszerű halandók kapkodhatják a fejüket. Tény és való azonban, hogy az étkezési zavarok elterjedése már szervesen összefonódott a divatvilág trendjével. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.