Ennyit változott 13 év alatt a nézők egyik kedvenc időjósa, Barta Sylvi

Forrás: RTL Klub, Facebook/Sylvia Barta -
TV2 időjárás-jelentés időjós RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 és az RTL Klub egykori sztárja, Barta Sylvi 13 évvel ezelőtt tűnt el a tévé képernyőjéről. Férjhez ment, és életet adott két lányának, a tízéves Zsófiának és a tízéves Dorkának. De mit csinál, és mennyit változott azóta?

Emlékeztek még Barta Sylvire? Az időjós évekkel ezelőtt egy alapítvány munkatársa lett, majd elvégzett egy aerobikedzői tanfolyamot, és a mai napig is zumbát oktat, ami azért is meglepő, mert ízületi gyulladása miatt egykor

elképesztő fájdalmakon kellett keresztülmennie.

Forrás: RTL Klub, Facebook/Sylvia Barta

"Másfél-két évig tartott, míg kiderült, mi a bajom. A betegségem gyógyíthatatlan, és a kezdeti időszakban iszonyatos fájdalmakkal járt, egy tollat alig tudtam megfogni, sőt, a járás is nehezemre esett. De mióta megállapították, mi a bajom, folyamatos orvosi felügyelet és kezelés alatt állok. Azóta jól vagyok, a betegségemet pedig szinten tartják az orvosok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.