A köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről.

„Amikor felkértek, hogy a Magyarország szépe verseny zsűrijében helyet foglaljak, azt hittem, könnyű dolgom lesz. Kétlányos apukaként úgy gondoltam, elsőre megmondom, ki a szép, szebb és legszebb. Amikor a válogatáson először láttam a jelentkezőket, rájöttem, ez nem is olyan egyszerű. Az első pillanatban összeállt egy sorrend a fejemben, aztán amikor bemutatkoztak, egy újabb, és ez így ment a döntőig. Nehéz dolgom volt, szinte napról napra változott a véleményem, még a lányok alakját is másnak láttam, mint amikor megismertem őket, és persze a személyiség, amiből, ahogy telt az idő, egyre többet láttunk, legalább annyira fontos, mint a kinézet" – kezdte Balázs, aki elégedett a végeredménnyel.

Fotó: Mudra László/Origo

„Timi az első háromban volt a listámon. A top favoritom az 5 és 10 közé jutott csak be, de sok alversenyben Timire szavaztam" – magyarázta a híradós, akitől azt is megkérdeztem, mikor pihen, hiszen bármikor bekapcsoljuk a tévét, ő ül a híradó stúdiójában.

„Nehéz ügy, és amit nem látsz - hiszen hatkor ülök be a híradó stúdiójába, onnantól vagyok képernyőn, és éjfélig van a műszak -, hogy délben kezdek, elkezdem írni a konferáló szövegeket. Ketten vagyunk Meszes Bogival, és ketten osztjuk be az egész évet. Amikor nem láttok a képernyőn, akkor a családommal vagyok, általában 3-4 napot tudunk pihenni a Balaton partján. Amikor Bogit látjátok a tévében, akkor én a stégen ülök" – mosolygott Balázs, aki bevallottan munkamániás.

„A híradós műfaj olyan, hogy 0-24 órában követni kell a híreket, hiszen akkor nem tudnék hozzászólni másnap. Az elmúlt hét különösen kemény volt. A nizzai események napján beültem 6 órakor a stúdióba, és éjjel 2-ig bent voltam, aztán következő este 6-tól hajnali háromig a törökországi események miatt. Jó lenne már egy nyugodtabb időszak...."