Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”

MTVA Gelencsér Tímea szépségkirálynő választás híradós Németh Balázs köztévé Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről.

„Amikor felkértek, hogy a Magyarország szépe verseny zsűrijében helyet foglaljak, azt hittem, könnyű dolgom lesz. Kétlányos apukaként úgy gondoltam, elsőre megmondom, ki a szép, szebb és legszebb. Amikor a válogatáson először láttam a jelentkezőket, rájöttem, ez nem is olyan egyszerű. Az első pillanatban összeállt egy sorrend a fejemben, aztán amikor bemutatkoztak, egy újabb, és ez így ment a döntőig. Nehéz dolgom volt, szinte napról napra változott a véleményem, még a lányok alakját is másnak láttam, mint amikor megismertem őket, és persze a személyiség, amiből, ahogy telt az idő, egyre többet láttunk, legalább annyira fontos, mint a kinézet" – kezdte Balázs, aki elégedett a végeredménnyel.

Fotó: Mudra László/Origo

„Timi az első háromban volt a listámon. A top favoritom az 5 és 10 közé jutott csak be, de sok alversenyben Timire szavaztam" – magyarázta a híradós, akitől azt is megkérdeztem, mikor pihen, hiszen bármikor bekapcsoljuk a tévét, ő ül a híradó stúdiójában.

„Nehéz ügy, és amit nem látsz - hiszen hatkor ülök be a híradó stúdiójába, onnantól vagyok képernyőn, és éjfélig van a műszak -, hogy délben kezdek, elkezdem írni a konferáló szövegeket. Ketten vagyunk Meszes Bogival, és ketten osztjuk be az egész évet. Amikor nem láttok a képernyőn, akkor a családommal vagyok, általában 3-4 napot tudunk pihenni a Balaton partján. Amikor Bogit látjátok a tévében, akkor én a stégen ülök" – mosolygott Balázs, aki bevallottan munkamániás.

„A híradós műfaj olyan, hogy 0-24 órában követni kell a híreket, hiszen akkor nem tudnék hozzászólni másnap. Az elmúlt hét különösen kemény volt. A nizzai események napján beültem 6 órakor a stúdióba, és éjjel 2-ig bent voltam, aztán következő este 6-tól hajnali háromig a törökországi események miatt. Jó lenne már egy nyugodtabb időszak...."

Gelencsér Tímea a Magyarország szépe nyertese: "Hétfőn egy nagy reggelivel indítok"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timeaval-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztesevel-interju.htmlVasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubaj életéről faggattuk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoŐ lett a Life.hu szépe – az olvasók döntöttek!http://www.life.hu/sztarok/20160715-gelencser-timeat-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-2016-indulojat-valasztottak-a-life-hu.htmlVasárnap kiderül, ki lesz a Miss World Hungary 2016 győztese, most megtudhatod a Life.hu olvasói kire tennék fel a koronát. TV + Sztárok--Sztárfellépők a Magyarország szépe választásonhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-sztarfellepok-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-2016-valasztason-kiraly-viktor-hooligans.htmlVasárnap kiderül, ki lesz Miss World Hungary 2016, a showműsorban Király Viktor különleges meglepetéssel készül. TV + Sztárok--Ennyit változott 13 év alatt a nézők egyik kedvenc időjósa, Barta Sylvi http://www.life.hu/sztarok/20160718-ilyen-sokat-valtozott-13-ev-alatt-a-nezok-egyik-kedvenc-idojosa-barta-sylvi.htmlA TV2 és az RTL Klub egykori sztárja Barta Sylvi 13 évvel ezelőtt tűnt el a tévé képernyőjéről. Férjhez ment, és életet adott két lányának, a tízéves Zsófiának és a tízéves Dorkának. De mit csinál, és mennyit változott azóta? TV + Sztárok--Erre a nőre cserélte le Hamilton Palvin Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20160718-hamilton-erre-a-nore-cserelte-le-palvin-barbit.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma 1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--Boldog születésnapot: 39 éves lett Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160718-sebestyen-balazs-39-eves-lett-boldog-szuletesnapot.htmlA sokoldalú műsorvezető jól megérdemelt pihenését tölti éppen. Bizonyára ünnepelni is fog majd Sebestyén Balázs, akinek már csak egy éve van a kerek születésnapig! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.