Várkonyi Andrea luxusnyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép műsorvezető, aki mint ismeretes, hamarosan új produkcióban tűnik fel a TV2-n, szeretteivel nyaral egy trópusi helyen.

Várkonyi Andrea hivatalos Facebook-oldala szerint a műsorvezető éppen jól megérdemelt pihenését tölti:

"Kikapcsolódás. Trópusi zivatarban is gyönyörű, a gyerekek bent játszanak, ha elállt irány a part" - írta ki a képhez Andi.

Ünnepelnek a sztárok: menesztették a Class FM vezetőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160718-menesztettek-a-class-fm-programigazgatojat-unnepelnek-a-sztarok-majka-szekeres-adrien-toth-gabi.htmlSok zenész kifejezetten örül a rádió vezetőjének elbocsátása miatt. Többen is úgy vélik, eddig akadályozta a karrierjüket, most pedig reménykednek, hogy az ő dalaik is helyet kaphatnak ezentúl a kínálatban. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs az első sorból gusztálja Magyarország legszebb lányaithttp://www.life.hu/sztarok/20160717-dzsudzsak-balazs-focista-az-elso-sorbol-gusztalja-magyarorszag-legszebb-lanyait.htmlTatár Csilla ragyogóan szép, Kulcsár Edina pedig egy perc alatt vált énekesből dívává. Sztárokból tehát nincs hiány a Magarország Szépe döntőjében, és persze sportolókból sincs. TV + SztárokOrigoGelencsér Tímea a Magyarország szépe nyertese: "Hétfőn egy nagy reggelivel indítok"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timeaval-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztesevel-interju.htmlVasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubaj életéről faggattuk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoOroszlán Szonja az örökbefogadás mellett döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20160717-oroszlan-szonja-szineszno-az-orokbefogadas-mellett-dontott.htmlCsak rövid időre látogatott haza az Egyesült Államokból Oroszlán Szonja, de a közismerten állatbarát színésznő ezúttal sem tétlenkedik itthon: a budapesti Állatkerti Alapítvány programja keretében örökbe fogadta Basilt, a Budapesti Állatkert fenséges hímoroszlánját.TV + Sztárok--Nincs mese! Gáspár Evelin szája túl vastaghttp://www.life.hu/sztarok/20160717-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-nagyobbik-lanyanak-a-szaja-tul-vastag.htmlAzt már tudjuk, hogy Evelin nyomdokaiba lép a húga, Gáspár Virág is: Győzi kisebbik lánya ugyanis rohamtempóban fogy, akárcsak a nővére. Most azonban nem az alakjáról van szó.TV + SztárokOrigoValaki feltörte Debreczeni Zita Instagram-oldalát: Posztol és törli képeit!http://www.life.hu/sztarok/20160717-feltortek-debreczeni-zita-instagram-oldalat-posztolnak-helyette.htmlNagy bajban van a nagyar szépség, elveszetette ellenőrzését közösségi oldala felett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.