A két bombázó a kereskedelmi csatorna egyik népszerű műsorába kapott felkérést, ám a jelek szerint nem szívesen játszanának egy csapatban. 

Ősszel visszatér a TV2 képernyőjére az Ezek megőrültek! című szórakoztató műsor, melyet Kasza Tibi és Cooky vezetnek majd. A Bors szerint több híresség is elvállalta a megmérettetést, ám egy hölgy mégis nemet mondott. Bódi Sylvivel állítólag már megegyeztek, amikor a sztár mégis nemet mondott a dologra. 

Forrás: Facebook/Voksán Vriág - DJ Flower, Bódi Sylvi Fan Club (Hivatalos)

"Újabb és újabb kifogásokat talált, hogy miért nem lesz jó neki mégsem a forgatás. Hol az időpont, hol más. Az viszont tény, hogy az egyik legnyomósabb indok Voksán Virág személye volt. Nem akart a lemezlovas ellen küzdeni ebben a vicces-bevállalós műsorban" - mondta egy nevét elhallgató informátor.

A TV2 a Bors megkeresésére nem titkolta, hogy Bódi Sylvi neve is felmerült a műsor kapcsán. "A szereplők kiválasztásánál igyekszünk szem előtt tartani és összehangolni a jelöltek személyes igényeit is. A műsor kapcsán sok hírességgel folytak tárgyalások, végül az új szériában Bódi Sylvi nem lesz a versenyzők kö­zött" - közölte a csatorna sajtóosztálya.