Cicaharc! Voksán Virág miatt nem kerül képernyőre Bódi Sylvi?

Forrás: Facebook/Voksán Vriág - DJ Flower, Bódi Sylvi Fan Club (Hivatalos) -
TV2 Bódi Sylvi Voksán Virág műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két bombázó a kereskedelmi csatorna egyik népszerű műsorába kapott felkérést, ám a jelek szerint nem szívesen játszanának egy csapatban. 

Ősszel visszatér a TV2 képernyőjére az Ezek megőrültek! című szórakoztató műsor, melyet Kasza Tibi és Cooky vezetnek majd. A Bors szerint több híresség is elvállalta a megmérettetést, ám egy hölgy mégis nemet mondott. Bódi Sylvivel állítólag már megegyeztek, amikor a sztár mégis nemet mondott a dologra.

Forrás: Facebook/Voksán Vriág - DJ Flower, Bódi Sylvi Fan Club (Hivatalos)

"Újabb és újabb kifogásokat talált, hogy miért nem lesz jó neki mégsem a forgatás. Hol az időpont, hol más. Az viszont tény, hogy az egyik legnyomósabb indok Voksán Virág személye volt. Nem akart a lemezlovas ellen küzdeni ebben a vicces-bevállalós műsorban" - mondta egy nevét elhallgató informátor.

A TV2 a Bors megkeresésére nem titkolta, hogy Bódi Sylvi neve is felmerült a műsor kapcsán. "A szereplők kiválasztásánál igyekszünk szem előtt tartani és összehangolni a jelöltek személyes igényeit is. A műsor kapcsán sok hírességgel folytak tárgyalások, végül az új szériában Bódi Sylvi nem lesz a versenyzők kö­zött" - közölte a csatorna sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.