Elbúcsúztatták az ország meteorológusát, Aigner Szilárdot!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
temetés meteorológus búcsúztató Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végső búcsút vett az ország egyik legnépszerűbb meteorológusától, Aigner Szilárdtól, családja, valamint barátai és tisztelői.

Június elején váratlanul hunyt el 70 éves korában Aigner Szilárd, pontosan egy nappal a születésnapja után. Halálának körülményeit illetően számtalan teória és találgatás született, többek között az, hogy depresszióval küzdött. Lánya korábban kiadott nyilatkozatából kiderült, hogy ilyesmiről szó sem volt.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A meteorológust hétfőn temették el, és mivel 21 évig élt a Lupa sziget mellett, ezért választották ezt a festői környezetet a búcsúztatójának helyszínéül. "Négy nagy árvizet éltünk meg itt együtt, minden szomszédja, barátja itt van" – mondja a Borsnak egy idős hölgy, aki két évtizede ismerte Aigner Szilárdot. Búcsúztatójára azt a facsónakot is feldíszítették, amivel a meteorológus nap, mint nap járt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.