Ali David Sonboly ámokfutó lövöldözés merénylet München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 15 éves magyar fiú, Robertó is életét vesztette a müncheni lövöldözésben. Az édesapja folyton azt kérdezi magától, hogy miért pont az ő fiával történt mindez. A férfi a Tényeknek nyilatkozott.

Roberto az édesanyjával élt a német nagyvárosban a szülők válása óta, nem volt kettős állampolgár. "A fiam ízig-vérig magyar" - mondja az édesapa, Rafael István. A fiú édesanyja idegösszeomlást kapott, amikor a rendőrség közölte vele a rossz hírt, őt azóta kórházban ápolják. A családnak már csak egyetlen vágya maradt: azt szeretnék, hogy fiukat Magyarországon temethessék el.

A müncheni ámokfutó Robertót szó szerint kivégezte, fejbe lőtte. A fiú barátnőjét és legjobb barátját is megölte a 18 éves Ali David Sonboly, aki két nappal ezelőtt München egyik bevásárlóközpontjában és az azzal szembeni gyorsétteremben lövöldözött.



Friss! Újabb támadás Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160724-bozotvago-keses-utcai-tamadas-tortent-nemetorszagban-halalos-aldozat-is-van.htmlRihanna alakítja az áldozatot a hitchcocki zuhanyjelenetbenhttp://www.life.hu/trend/20160724-rihanna-alakitja-az-aldozatot-a-bates-motel-sorozat-befejezo-evadanak-zuhanyjeleneteben.htmlLeesett az állunk! Hargitai Bea tök pucéran pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160724-hargitai-bea-meztelenul-pozol-egy-new-yorki-szalloda-ablakaban.htmlMüncheni vérengzés: Az elkövető egy éve tervezhette lövöldözésthttp://www.life.hu/news/20160724-muncheni-lovoldozes-egy-eve-tervezte-az-elkoveto-a-meszarlast.htmlArab férfi lopta meg Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/trend/20160724-arab-ferfi-torte-fel-debreczeni-zita-instagram-fiokjat.htmlMagyar Nagydíj: Hamilton nyert, rekordot döntött, és vezet az összetettbenhttp://www.life.hu/trend/20160724-hamilton-nyert-forma-1-es-magyar-nagydij-2016.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.