Kozsó: "Nyitott vagyok egy kapcsolatra, mint az atom!"

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
gyógyszer barátnő orvos Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso a FEM3 Café-ban mesélt arról, hogy agyműtétje és gerinctörése után változtatni akar. Sőt, most épp barátnőt keres!

"Mindenre odafigyelek, ez már 30 éve így van. Fontos, hogy tökéletes legyek. Jól vagyok, kontrollra sem járok már vissza, gyógyszer sem kell! Egyedül maradtam, és ez annyira megdöbbentő.

Esetlenül viselkedtem.

Nyitott vagyok egy kapcsolatra, mint az atom! Mindenben benne vagyok, ami csak történik! Keirával jóban vagyunk a koncerteken, de nem tudom, hogy mire kellett volna nála odafigyelni. Túl naiv voltam..." - mondta Kozsó kedden a Fem3 Cafe műsorában, ráadásul azt is elárulta, hogy úgy érzi, hogy azért történt mindez, mert az angyalok így döntöttek.

"Lehet, hogy túl sokat dolgoztam, túl sokat koncerteztem, és azt akarták, hogy jobban koncentráljak."

Hihetetlen, de Selena Gomez egyetlen posztjával százmilliókat kaszálhathttp://www.life.hu/news/20160721-hihetetlen-de-selena-gomez-egyetlen-posztjaval-154-millio-forintot-kaszalt.htmlSelena Gomez bebizonyította, hogy elég, ha megmozdítja a kisujját, máris 154 millió forint áll a házhoz. Nem csoda, hiszen 90 millió ember követi az Instagramon, több mint 60 millióan a Facebookon, és közel 40 millióan a Twitteren. NewsOrigoÍme egy egyszerű, de nagyszerű kütyü, ami megment a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/news/20160722-ez-az-ekszer-megment-a-nemi-eroszaktol.htmlEgy hiánypótló találmányba, - bár egyelőre még prototípusába - botlottunk bele: a segélyhívó okosgyűrűbe. A nők számára tervezett ékszer egy gombnyomásnak köszönhetően megment, ha veszélyes helyzetbe kerülsz. NewsOrigoSohasem láttál még ekkora pókot! A nyolclábú egy kisebb busz is lehetnehttp://www.life.hu/news/20160721-sohasem-lattal-meg-ekkora-pokot-az-allat-egy-kisebb-haziko-is-lehetne.htmlGigantikus pók, vagy rák is lehetne az az állat, amit ufóvadászok szúrtak ki egy távoli mexikói szigeten. NewsThinkstockA terapeuta csak segíteni akart autista páciensén - A rendőrök lelőtték!http://www.life.hu/news/20160721-a-terapeuta-csak-segiteni-akart-autista-paciensen-de-a-rendorok-lelottek.htmlEgy amerikai viselkedésterapeuta csupán csak az egyik autista páciensén próbált segíteni, ekkor a rendőrök a távolból felszólították, hogy mindketten feküdjenek a földre. A pszichológus hiába tette fel mindkét kezét, a rendőrök meglőtték. News--Sohasem láttál még ekkora pókot! A nyolclábú egy kisebb busz is lehetnehttp://www.life.hu/news/20160721-sohasem-lattal-meg-ekkora-pokot-az-allat-egy-kisebb-haziko-is-lehetne.htmlGigantikus pók, vagy rák is lehetne az az állat, amit ufóvadászok szúrtak ki egy távoli mexikói szigeten. NewsThinkstockItt emlékeznek meg este Somló Tamásrólhttp://www.life.hu/news/20160720-a-tabanba-varjak-somlo-tamas-rajongoit.htmlSzerda este 18:00 órától a Tabánban várják Somló Tamás rajongóit, tisztelőit és zenésztársait egy zenés megemlékezésre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.