Freddie elárulta a jövőjét: ezt tervezi a szexi énekes

Freddie Eurovíziós Dalfesztivál jövő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie népszerűsége az utóbbi időben egyre nőtt, sőt meg is duplázódott. A fiatal fiú nem szállt el a sikertől, most pedig elárulta a jövőbeli terveit. 

Az énekestől sokszor kérdezik jövőbeli terveiről, de egyelőre nem foglalkozik azzal, hogy mi lesz pár év múlva, a jelenre koncentrál. Az új dalát egyre többen nézik meg a videomegosztó oldalon, és egyre többen kedvelik. Freddie szeretne minőség előadást nyújtani a koncertjein, hogy a rajongói máskor is eljöjjenek a fellépéseire.

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntője után hazatért a svéd fővárosból Freddie, aki 19. helyezést ért el a kontinensviadalon. A rajongók a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren várták, ő azonban alig tudta leplezni csalódottságát.

Benedek Tibor: „Szeretnénk dobogón állni az olimpián"http://www.life.hu/sztarok/20160726-benedek-tibort-a-ferfi-vizilabda-valogatott-szovetsegi-kapitanyat-az-olimpiai-elotti-utolso-edzesen.htmlA magyar vízilabda-válogatott olimpia előtti utolsó edzésén jártunk, ahol megcsodálhattuk a fiúk felsőtestét a medence szélén állva, majd diétáról, a család hiányáról és a Zika-vírusról faggattuk őket. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSütő Enikő: közel a hatvanhoz is elképesztően dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20160727-suto-eniko-julius-27en-unnepli-57-eletevet-kozel-a-hatvanhoz-is-dogos.htmlSütő Enikő közeledik a hatvanhoz, de olyan fiatalos és fitt, hogy simán letagadhatna legalább 10 évet! A modell ma töltötte be az 57. életévét, és bombaformában van! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGáspár Virág kész nő lett - Nézzétek!http://www.life.hu/sztarok/20160726-gaspar-virag-14-eves-lett-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-gaspar-gyozo-lanya.htmlJúlius 26-án, azaz ma a Gáspár család legkisebb tagja 14 éves lett. Édesapja egy csodás rózsacsokorral lepte meg kislányát. TV + SztárokOrigoPippa Middleton most aztán tényleg nyeregben érezheti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160726-pippa-middleton-most-aztan-tenyleg-nyeregben-erzi-magat.htmlHamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi paradicsomba: dúskálhat majd az anyai javakban, ugyanakkor Katalinnal ellentétben megteheti, hogy biciklire pattan London belvásorsában, testőrök és villódzó vakuk nélkül. TV + Sztárok--Rubint Réka nosztalgiázott: így nézett ki évekkel ezelőtt az édesanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160725-rubint-reka-megosztott-magarol-egy-fotot-2003-ban-igy-nezett-ki-a-sztar.htmlA fitneszkirálynő nosztalgikus kedvében volt, így egy évekkel ezelőtti fényképpel örvendeztette meg a rajongóit. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMagyarországra költözik Lewis Hamilton?http://www.life.hu/sztarok/20160725-lewis-hamilton-akar-magyarorszagra-is-koltozne.htmlValószínűleg nem Palvin Barbi miatt döntene Lewis Hamilton Magyarország mellett, hiszen a modell vajmi kevés időt tölt itthon. A pilótát azonban elvarázsolta Budapest, ezért fontolgatja a költözést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.