Ukrajna nyerte az Eurovízió 2016-ot, Freddie a 19. helyen végzett

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Ukrajna Freddie Eurovíziós Dalfesztivál Stockholm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este rendezték meg a svéd fővárosban, Stockholmban az 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 26 ország előadója lépett színpadra, köztük ötödikként a magyar Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd - a Pioneer című dalával. Előadása után tombolt a közönség, Facebook-oldala pedig szinte felrobbant. Ennek ellenére a szexi magyar előadó nem került be az élbolyba, a 19. helyen végzett, a 2016-os verseny győztese pedig Ukrajna lett, a második Oroszország, a harmadik pedig Lengyelország. 

Az ukrán Dzsamala 534 ponttal nyerte meg a versenyt, ők voltak egyébként a 2004-es győztesek is.

Forrás: Origo

Magyarország és Freddie 108 pontot szerzett, és ezzel a 19. helyen végzett. Azt azért kijelenthetjük, hogy Freddie mindent megtett; iszonyatos erővel rakta oda a Pioneert Európa asztalára, a világ zenerajongóinak tévéképernyőjére. Egyszerre volt erős, határozott, érzéki, vad és persze őrülten szexi. Magyarként mindannyian beleborzongtunk mély hangjába, és a női szíveket egészen biztosan megdobogtatta.

Magyarország, tűrd be az inged!

Freddie hasa feltűnést keltett az Eurovízión. A BBC Eurovision Facebook-oldala arra kérte, hogy tűrje be az ingét, ha a tévében szerepel. Nos, reméljük Freddie sosem fogadja meg ezt a tanácsot!
Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.