Már javában zajlanak Csupó Gábor legújabb filmjének, a Pappa Piának a forgatásai a fővárosban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a produkcióban a nézők Vajna Tímeát is láthatják majd egy rövid jelenet erejéig.

"A film egyik mozgalmas jelenetében fogok feltűnni, de többet egyelőre nem árulhatok el. A felkérést pedig azzal a feltétellel vállaltam el, hogy nem veszek fel tiszteletdíjat" – magyarázta akkor Timi.

Forrás: Vajna Timi

A Blikknek most sikerült fotókat is készítenie a forgatásról, ahol Timi mellett ott volt a férje, a filmügyi kormánybiztos Andy Vajna is. A többórás munka alatt szinte egy másodpercre sem lehetett letörölni a gyönyörű üzletasszony arcáról a mosolyt, akinek mindenkihez volt egy-egy kedves szava.

Annak ellenére, hogy Andy nem maradt ott végig a felvételek során, Timi a férje nélkül sem tűnt elveszettnek, sőt! Mindenkivel beszélgetett, és igyekezett a stáb segítségére lenni, hogy minden tökéletesen menjen.

Látszott rajta, élvezi a forgatás minden pillanatát.

Ahogy korábban elárulta, valóban egy mozgalmas és izgalmas jelenetben vett részt: a történet szerint a barátnőivel jet skin száguldanak a Parlament előtt, amiért persze a vízi rendőrök üldözni kezdik őket. Timi a kormány mögött is magabiztosnak tűnt, ráadásul talán jobb formában van, mint valaha: fürdőruhája – amit a jelenetben mentőmellény, a forgatási szünetek során köpeny alá rejtett – kiemelte tökéletes alakját.

!
A jövő nyáron mutatják be a világszerte ismert rendező, Csupó Gábor legújabb filmjét, a Pappa Piát, amely eredetileg a Zene nélkül címet kapta volna. A hetvenes, nyolcvanas évek slágereivel átszőtt művel az alkotók az ABBA-dalokra épülő Mamma Mia! hazai változatát szeretnék elkészíteni. A Filmalap az Index szerint egymilliárd forinttal támogatta elkészültét.