A magyar szépségkirálynő mulatós karrierbe kezdett

Forrás: Polgár Ildikó / Facebook -
videoklip Polgár Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszmodell rengeteg érmet nyer a versenyeken, de most egy egészen új területen próbálja ki magát. Az osztrák férfiaknak kedvez a modell.

A magyar modell sorra nyeri a fitneszversenyeket, többszörös magyar bajnok, de nyert már érmet vb-n és Eb-n is. Polgár Ildikó ezúttal teljesen más szerepben fog feltűnni, de ugyanúgy az idomaival hódít majd. Videoklipben kapott főszerepet.

Forrás: Polgár Ildikó / Facebook

A Die Jungen Zillertaller, azaz A fiatal Ziller-völgyiek nevű osztrák mulatós banda legújabb slágeréhez forgatott videójában szerepel a csinos magyar lány. "Johnny Palmernek köszönhetem ezt a lehetőséget, ő sikeres énekes volt Ausztriában, jelenleg producerként is tevékenykedik ott. Dolgozott már ezzel a csapattal, és most is ő segített nekik szereplőket keresni a Hammer című klipbe" - mondta a Borsnak Ildikó, akit több lány közül választottak ki erre a szerepre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.