Egy első randinak számos buktatója lehet, például a kínos csend. A szorult helyzeten érdeklődéssel, kérdésekkel könnyen át lehet lendülni, ám nem szabad átesni a ló túloldalára. Évi azért fordult a Második Randi csapatához, hogy segítsenek neki a fölösleges csacsogás helyett a kiszemelt fiúra koncentrálni. Ebben Iszak Eszti mellett Ada segített neki.

A VIVA  hétről hétre olyan fiataloknak segít, akik nem tudnak egyről a kettőre lépni, azaz az első randiból rendszerint nem lesz második. Évi például hiába egy életvidám, talpraesett, cserfes lány, gyakran túl sokat beszél magáról ahelyett, hogy a partnerére koncentrálna – ezzel pedig elijeszti a fiúkat. Saját bevallása szerint azért viselkedik így, mert kínosnak érzi a rettegett csendet, ami bizony olykor az üvöltésénél is „hangosabb".

Forrás: Galos Mihaly Samu/abrakadabrafoto.com

A lány félelmeinek oldására Iszak Eszti Adát hívta segítségül, aki szerint akkor van valaki jó helyen és a megfelelő emberrel, ha a csendet nem érzi kínosnak. „Az jó, ha valaki tud kommunikálni és magától beszélni, nem harapófogóval kell kiszedni belőle a válaszokat. Amennyiben a másik fél csendes, fontos, hogy igyekezzünk neki kérdéseket feltenni" – tanácsolta a Második Randi civil szereplőjének Ada, aki szerint olyan témákat is érdemes érinteni, amelyek a fiút is érdekelhetik. A lelkizés mellett Ada fizikailag is próbálta lekötni Évi fölösleges energiáit, ezért egy kalandparkba vitte, hogy az esti randiján kizárólag a partnerére tudjon koncentrálni. 

Forrás: Sessionphoto.Hu

Támogatott tartalom