A Szerencsekerék egykori műsorvezetőjéről kevesen tudják, hogy vízimentőként is dolgozik. Már régóta megvan a képesítése, de most először kellett komolyan bevetnie magát. Egy fuldokló nőt mentett ki a strandjáról.

Klausmann Viktor gyakran áll be a strandján vízimentőnek, de eddig csak kisebb esetekkel volt dolga. Azonban nem is olyan rég komolyan be kellett vetnie magát, ugyanis egy nő elmerült, mialatt ő teljesített szolgálatot.

Forrás: RTLKLUB

Az egykori műsorvezető 11 évvel ezelőtt szerzett vízimentői végzettséget, és gyakran be is áll strandján ügyelőnek, ha valamelyik munkatársa éppen szabadságon van. Így volt ez szerdán is. "Kémleltem a vizet, és megtörtént az, amire nem azt mondom, hogy vártam, mert ilyenre nem szabad várni, de életemben először bevethettem a szaktudásomat a vízben is. Egy 54 éves asszony merült el a mélybe. Olyannyira dolgozott bennem az adrenalin, hogy még én is elcsodálkoztam azon, hogy felidézni sem tudtam a történteket vagy azt, hogy milyen gyorsan úsztam. Mechanikusan járt az agyam, azt csináltam, amit tanítottak. Szerencsénk volt, mert a hölgy kiköhögött minden vizet magából, az alatt a 30 méter alatt, amíg háton kihúztam a tóból. Sokkos állapotba került, de az ijedtségen kívül más baja nem lett, így mentőt sem kellett hívnunk" - árulta el a Borsnak Klausmann Viktor. Hozátette, órákig megfigyelés alatt tartották a nőt, aki az eset után még a Facebookon is megköszönte életét az egykori műsorvezetőnek.