Azt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. 

A Forbes legújabb számában Balázs Tillával adott interjút szakmai kérdésekben, ahol ismét előjött az Ördög Nóra-téma. 

„(...) Ráadásul, aki váltott, annak nagyon ritkán sült el jól. Talán Claudia az egyetlen, aki ezer éve RTL klubos volt, aztán a TV2-nél megcsinálta a karrierjét. Másoknál – szakmai szemmel – én nem látok ilyet, de lehet, hogy ők személyesen máshogy élik meg" – fejtette ki, utalva Nórára. 

Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo

A következő kérdésre, ami arra vonatkozott, hogy milyen felkérésekre mond nemet, így válaszolt:

"Tilla az ilyenekben (Balázs szerint túl kötöttek a show-műsorok) lubickol, vagy ha Ördög Nórit hajnali kettőkor felkelted, akkor is ledarálja neked a telefonszámot, és belenéz a megfelelő kamerába, de ez személyiség kérdése. Neki nincs is másmilyen személyisége" – idézi a Bors

A napilap kereste Ördög Nórát, aki – akárcsak eddig – nem nyilatkozott. Úgy tűnik, a műsorvezető konzekvensen nem kommentálja a megjegyzéseket, és Balázs sem akart beszélni az üggyel kapcsolatban.