7 éve nem találják a fiukat, a szülők teljesen kiborultak

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
rendőrség eltűnt fiú Margitsziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belebetegedtek fiuk eltűnésébe Ackermann Dávid szülei. Már több helyről is segítséget kértek, ám eddig nem jártak túl nagy sikerrel. 

A fiú édesanyja azóta nem tud dolgozni, hogy a 18 éves fiúnak 2009-ben nyoma veszett a Margitszigeten, édesapja testében pedig tumor fejlődött ki. A rendőrök mellett ők is nyomoztak és próbálták megtudni az igazságot, de még mindig nem derült ki, hol van, és mi történt vele. A tinédzser családjával most az Origo készített interjút, melyben a szülők őszintén mesélnek a fájdalmukról.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"A remény a legborzasztóbb. Ez hal meg utoljára, de ez megöli a lelket is. Ez szó szerint így van. Belebetegedett a nejem is, én is, de muszáj élnünk" - mondja Ackermann József, Dávid édesapja. Daganatot állapítottak meg nála, a felesége pedig még mindig nem tud dolgozni.

A család most egymillió forintot ajánlott fel annak, aki tud valamit a fiukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.