A magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig.

Tóth Gabi egykor a Megasztár színpadán mutatkozott be,  és nővére, Tóth Vera győzelme után úgy döntött, ő is próbára teszi hangszálait. Bár Gabi nem nyerte meg a műsort, szuper karriert futott be azóta, és hamarosan az X-Faktorban kutat tehetségek után.
Gabi akkor:

Gabi most:

Dér Heni 17 évesen mérette meg tehetségét a Megasztárban,  azóta sokat tanult, és sikeresen építgeti zenei karrierjét.

„Sok mindent a saját bőrömön tanultam meg. Az egyik legfontosabb, hogy már nem szeretnék mindenkinek megfelelni, és végre önmagam tudok lenni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy remek értékrendet kaptam a szüleimtől, és ezáltal már nagyon fiatalon céltudatos voltam. 17 évesen is előttem lebegett a cél, amiért küzdöttem" – mondta az énekesnő, aki elárulta, mit üzenne akkori önmagának:  „Merj véleményt mondani, legyél inkább megosztó, vállald önmagad.  Ha van véleményed, akkor van személyiséged is!"

Heni akkor:

Heni nem szokta visszanézni a régi felvételeket, amik a Megasztárban készültek róla, de a gyermekének biztos meg fogja mutatni, ha már nagyobb lesz.

Heni most:

Tolvai Reni bevallotta, hogy a Megasztáros szereplése óta rengeteget változott  kívül és belül is, hiszen hat év telt el azóta.

„Felnőttem zeneileg, a személyiségem sokkal erősebb lett, és pontosan tudom, mit szeretnék az élettől. Amit anno kedveltem magamban, hogy teljesen szabadon döntöttem, anélkül, hogy az emberek véleménye érdekelt volna. Most picit megfontoltabb vagyok. Amin változtatni akartam, azt meg is tettem,  mivel nem igazan tudtam azonosulni a szőkével, nem éreztem azt, hogy ez az igazi Reni, ezért átfestettem a hajam az eredeti vörös hajszínemre" – mondta Reni, aki a régi felvételein jókat mosolyog.

Reni akkor:

„Hála istennek sokat fejlődtem, a régi felvételekben sok hibát látok" – mosolygott az énekesnő.

Reni most:

Rúzsa Magdi 10 éve bukkant fel a Megasztárban  és tehetségével azonnal elvarázsolta a zsűrit és a tévénézőket.

„10 év telt el, ezalatt az életem teljesen átalakult, nyilván pont annyit változtam én is, amennyit kellett. Az lenne a baj, ha nem változtam volna, akkor nem tanultam volna semmit ennyi év alatt.  De az a lány még mindig megvan, aki elindult, és nagyon szerencsés embernek érzem magam. Mindig kitartó voltam, a céljaim eléréséért következetesen dolgoztam. Az ösztöneimre hallgattam, és hallgatok most is" – mondta Magdi, aki a következő tanácsot adná akkori önmagának: „A kitartó munka meghozza gyümölcsét, soha nem szabad feladni az álmokat!"

Magdi akkor:

Magdi elárulta, szereti visszanézni a régi felvételeket, mert biztos benne, hogy jó döntés volt megméretni a tehetségét.

Magdi most: