Sziget Fesztivál fotó Óbudai-sziget bombariadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyanús csomagot találtak a biztonságiak a Sziget Fesztivál bejáratánál. A hivatalos protokoll szerint kiürítik a környéket, amíg megvizsgálják a csomagot.

A Life.hu-tól éppen a helyszínen tartózkodik egy kolléga, aki szerint két utcányira a Hajógyáritól kis utcákba terelték az embereket. A hírek szerint állítólag egy gyanús csomagot találtak a biztonsági őrök, ezért egy időre kiürítették a helyszínt. A HÉV nem áll meg a Filatorigátnál. A Life.hu-nak nyilatkozott egy fesztiválozó is, aki szerint a látogatók teljesen nyugodtak, és egyáltalán nincs pánik hangulat a környéken. A Blikk.hu információi szerint hajóval és autóval 14 óra után pár perccel már be lehetett jutni a fesztiválra.

Forrás: Life.hu

Elképesztő óvintézkedések: lezárták a Sziget légterét

Az idei Sziget fesztiválra a szervezők példátlan óvintézkedésekkel készültek, többek között lezárják a Sziget légterét is. Ezzel azt akarják elérni, hogy a fesztivál legyen Európa legbiztonságosabb helyszíne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.