Gáspár Győző visszatér a képernyőre

média Gáspár Győző tévé BeleValóVilág Való Világ szórakozás Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év után tér vissza a képernyőre Gáspár Győző, augusztus végétől a BeleValó műsorvezetőjeként köszönti majd az RTL II nézőit.

"Amikor megcsörrent a telefon, először meglepődtem, de aztán baromira örültem. Két évvel ezelőtt tűntem el a képernyőről, azóta nem forgattam, úgyhogy most itt az idő, hogy visszatérjek" - mondta Gáspár Győző a Blikknek.

Az RTL II-n 2016. augusztus 28-tól láthatják a nézők a ValóVilág powered by Big Brother valóságshow-t, a BeleValó című háttérműsor másik házigazdája, a VV6-győztes Aurelio lesz. Készült egy kisfilm az új Való Világ-hoz, VV Aurelio futja körbe benne Európát: az RTL Klub székházából indul, majd a Parlament előtt zárul a történet, ahol a műsorvezető ruha nélkül ordibál, ezt itt megnézheti.

Már augusztusban elkezdődik a nyolcadik Való Világhttp://www.origo.hu/teve/20160808-keszult-egy-kisfilm-a-valovilag-powered-by-big-brother-valosagshow-hoz.html"Bevállalom a szexet, ha szimpatikus az ember" - válogat a Való Világhttp://www.origo.hu/teve/20160706-bevallalom-a-szexet-ha-szimpatikus-az-ember-valogat-a-valo-vilag.htmlLilu otthagyja a Való Világothttp://www.origo.hu/teve/20160706-lilu-otthagyja-a-valovilagot-rtl-klub.htmlTranszvesztita is jelentkezett a Való Világ 8-ra - képekhttp://www.origo.hu/teve/20160621-transzvesztita-is-jelentkezett-a-valo-vilag-8-ra-kepek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.