Barna lánnyal flörtölt Kállay-Saunders András

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Flört Sziget Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a Sziget egyik VIP részlegében az énekes hosszú ideig próbálta meghódítani az ismeretlen barna lányt, akivel a hírek szerint végül telefonszámot is cseréltek!

A Sziget nemcsak kikapcsolódásra jó, hanem ismerkedésre is, amit akkor élvezhet ki igazán az ember, hogyha egyedülálló. Kállay-Saunders András azonban évek óta Tolvai Renivel alkot egy párt, de a híresztelések szerint ennek ellenére megpróbált meghódítani egy ismeretlen, barna hajú lányt a fesztiválon.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Blikk azt állítja, hogy az énekes hosszú órákon keresztül fűzte a lányt, aminek az eredménye egy telefonszámcsere és egy Facebook-bejelölés lett. A lapnak egy szemtanú számolt be a a két fiatal évődéséről, aki szerint András sokáig nem járt sikerrel a lánynál, az ugyanis minduntalan elutasította az énekes közeledését. Kállay-Saunders állítólag megpróbált puszit is adni a hölgynek, aki láthatóan élvezte a sztár közeledését. A lap megkereste az énekest, aki másként emlékszik az esetre, azt mondta, hogy a szóban forgó lány egy barátjának a barátnője volt.

Később a zenész a Facebook-oldalán reagált a hírre, ám a bejegyzést később eltávolította az oldaláról, bár azt nem tudni, miért.

„Sokan írtok a mai Blikkben megjelent cikkről. Minden rendben van, nem történt semmi olyan, amit leírt az újság. Sajnálom, hogy nem tudok egy lánnyal beszélgetni úgy, hogy rögtön nem a legrosszabbra gondolnak az emberek. Sajnálom, hogy valaki egy buliban ezzel foglalkozik, hogy én éppen kivel beszélgetek, és várja a megfelelő pillanatot... Természetesen semmi nem volt közöttünk. A lány a vőlegényével bulizott, aki szintén ott volt, de egy ilyen jól lefotózott hazugságért persze jár a 10 ezer forint. Ha legközelebb nekem küldöd a fotót kedves »Te«, akkor én adok érte 12 ezret, hisz ebben a sztoriban ez a lényeg. :))) Love, András" - volt olvasható a közösségi portálon.

Sztárok akkor és most – Így indult Rúzsa Magdi és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ruzsa-magdi-toth-gabi-tolvai-reni-der-heni-akkor-es-most-megmutatjuk-hogyan-indultak-a-megasztarbol.htmlA magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig. TV + SztárokOrigoÁll a bál Selena Gomez és Justin Bieber közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160815-egymasnak-esett-a-neten-selena-gomez-es-justin-bieber.htmlNetán rossz szájízzel vált el pár éve Selena és Justin? Úgy fest, vannak még rendezetlen ügyeik... TV + Sztárok--Döbbenetes dolgot tett Johnny Depp - elment az esze?http://www.life.hu/sztarok/20160815-amber-heard-allitja-johnny-depp-levagott-egy-darabot-az-ujjabol.htmlÚjabb hihetetlen történetre derült fény a Depp-Heard románcból. TV + Sztárok--Hiába győzködték, Adele nem hajlandó énekelni a Super Bowl szünetébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-hiaba-gyozkodtek-adele-nem-hajlando-enekelni-a-super-bowl-felidejeben.htmlA 2017-es amerikaifutball-bajnokság szervezői hiába győzködték a brit énekesnőt, hogy a Super Bowl híres félidejének ő legyen az egyik fellépője. Adele azonban határozottan nemet mondott. TV + Sztárok--A BKV szépe és a kólalány – celebjeink múltját kutattukhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-dukai-regina-sarka-kata-dundika-debreczeni-zita-zimany-linda-bodi-sylvi-elso-lepesei-a-hirnev-fele.htmlMost megtudhatod, honnan indultak a ma már sikeres magyar dívák. Dukai Regina, Sarka Kata, Dundika, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Bódi Sylvi első lépései a hírnév felé. TV + Sztárok--Vakáció! Így nyaralt együtt Demcsák Zsuzsa a családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-bekukkantottunk-demcsak-zsuzsa-maganeletebe.htmlDemcsák Zsuzsa a gyerekeivel és barátaival nyaralt, raadásul a Mokka műsorvezetője nemrég egy erről készült fotóval lepte meg az internetezőket a Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.