Állítólag a Sziget egyik VIP részlegében az énekes hosszú ideig próbálta meghódítani az ismeretlen barna lányt, akivel a hírek szerint végül telefonszámot is cseréltek!

A Sziget nemcsak kikapcsolódásra jó, hanem ismerkedésre is, amit akkor élvezhet ki igazán az ember, hogyha egyedülálló. Kállay-Saunders András azonban évek óta Tolvai Renivel alkot egy párt, de a híresztelések szerint ennek ellenére megpróbált meghódítani egy ismeretlen, barna hajú lányt a fesztiválon.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Blikk azt állítja, hogy az énekes hosszú órákon keresztül fűzte a lányt, aminek az eredménye egy telefonszámcsere és egy Facebook-bejelölés lett. A lapnak egy szemtanú számolt be a a két fiatal évődéséről, aki szerint András sokáig nem járt sikerrel a lánynál, az ugyanis minduntalan elutasította az énekes közeledését. Kállay-Saunders állítólag megpróbált puszit is adni a hölgynek, aki láthatóan élvezte a sztár közeledését. A lap megkereste az énekest, aki másként emlékszik az esetre, azt mondta, hogy a szóban forgó lány egy barátjának a barátnője volt.

Később a zenész a Facebook-oldalán reagált a hírre, ám a bejegyzést később eltávolította az oldaláról, bár azt nem tudni, miért.

„Sokan írtok a mai Blikkben megjelent cikkről. Minden rendben van, nem történt semmi olyan, amit leírt az újság. Sajnálom, hogy nem tudok egy lánnyal beszélgetni úgy, hogy rögtön nem a legrosszabbra gondolnak az emberek. Sajnálom, hogy valaki egy buliban ezzel foglalkozik, hogy én éppen kivel beszélgetek, és várja a megfelelő pillanatot... Természetesen semmi nem volt közöttünk. A lány a vőlegényével bulizott, aki szintén ott volt, de egy ilyen jól lefotózott hazugságért persze jár a 10 ezer forint. Ha legközelebb nekem küldöd a fotót kedves »Te«, akkor én adok érte 12 ezret, hisz ebben a sztoriban ez a lényeg. :))) Love, András" - volt olvasható a közösségi portálon.