Hajós András Sztárban sztár Liptai Claudia Majka műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra eredeti formájában láthatják a nézők a Sztárban sztár zsűrijét. A hírek szerint Bereczki Zoltán, Liptai Claudia, Majka, és Hajós András is helyet foglal majd a műsorban. 

Újra a régi lesz a Sztárban sztár című műsor, hiszen a zsűri soraiban nem más, mint a legendás négyes foglal majd helyet. Liptai Claudia, Majka, Bereczki Zoltán és Hajós András együtt fogják górcső alá venni a sztárszereplőket, ahogy tették ezt a kezdetetkkor is.

"Teljes őrületre számítok, elsősorban a zsűritársaim részéről, akikkel két évadon keresztül már volt módom összeszokni. Azt gondolom, hogy mi négyen, vendégek, szereplők és adás nélkül is jól elszórakoztatjuk magunkat, a többi meg csak hab lesz a tortán" - mondta a TV2-nek Hajós András.

Forrás: EVA/Eva

A csatorna nemrég kiadott két videót a Sztárban sztár negyedik évadjának versenyzőiről, de egyelőre csak tippelgetni lehet, hogy kik láthatók a kisfilmekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.