riói olimpia Hosszú Katinka RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka új képet posztolt, ezúttal az olimpiai falu egyik medencéjéből. Ebben persze nincs is semmi különös, a kommentekben azonban annál inkább.

"Falusi élet" címmel tett közzé egy képet Hosszú Katinka a Facebook-oldalán, ami öt óra alatt több mint 28 000 lájkot kapott. A hozzászólások pedig igazán szívhezszólóak:

"Koszonet azert, hogy minden reggel igy mehettem be a munkaba! aki hataron tuli buszke magyar, tudja mirol beszelek! Hajra Katinka Hosszu!!!"

"Hát látom, hogy van híred ott a Faluban. Ahogy megjelentél a medence partján, mindjárt kiürült :)))))) Végül is érthető. Én is úgy érzeném, ha mellettem úsznál, hogy hason fekve tolatok :) De persze ez inspirálhat is engem: van hova fejlődnöm. Egy igazi Példakép, aki Megcsinálta! Köszönünk minden percet, amit azért éltél meg, hogy ezt elmondhassuk!"

"Mármint Katinka módra...!!! Azaz hány kilométer leúszása után ? 15 vagy 20 km ? Vagy rosszul tudom !!! Szóval laza ,kis falusi élet... :) Katinka módra.... :) Látom kijut mindenből Neked ezekben a napokban. SZórakozás és munka vegyesen . Élvezd az élet..."

Azon gondolkodom, hogy te előző életedben delfin lehettél. :)"

"Megérdemled a pihenèst ilyen eredmény után büszke Rád az egész ország ;) csak így tovább :) Gratulálok :)"

"Gratulálok az elmúlt 4 évben végzett munkádhoz (az előtte lévő esztendők miatt is le a kalappal!!! ), köszönöm hogy láthattam 47 évesen még egy úszófenomént akinek csak a köntösét cipelheti a világ!!! Köszönöm a sok Boldogságot amit TE és a többi sportoló okozott nekünk!!! 30 évig én is sportoltam, talán átérzem min mentek keresztül akik bármit is produkálnak a teljesítmény miatt!!! :D"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.