Dobrády Ákos: "A szakításunkért egyedül én vagyok a felelős"

párkapcsolat Facebook Iszak Eszter Dobrády Ákos szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a saját Facebook-oldalán nyilatkozott a pár nappal ezelőtt napvilágra került szakítással kapcsolatban. Elmondása szerint leginkább ő tehet róla, hogy vége lett a dolognak. 

"A hír igaz, jó pár hete nem vagyunk együtt Esztivel. Azonban a mai sajtóban megjelentekkel ellentétben, senki nem cserélt le senkit. Szakításunk után független emberként folytatjuk az életünket, azzal ismerkedünk, akivel kedvünk tartja. Mindenki biztosra veheti, amíg együtt voltunk, Eszti senkivel sem találkozgatott. Ő egy tiszta szívű és erkölcsű lány."- olvasható a sztár posztjában.

Bár már az esküvő is szóba került a sztárpárnál, a jelek szerint a kapcsolat nem bizonyult elég erősnek. Iszak Eszter egyelőre nem reagált a sajtóban megjelent híresztelésekre, miszerint máris új férfi oldalán vigasztalódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.