VÉGE! Öt év után szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákos

Iszak Eszter Dobrády Ákos szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetekben mindenki Sarka Kata és Hajdú Péter válásán pörög, és most újabb magyar sztárpárról derült ki, hogy külön utakon folytatja. Úgy tudni, hogy közel öt év és egy eljegyzés után véget ért a nagy szerelem: szakított Iszak Eszter és Dobrády Ákos. A pár néhány hete költözött szét, pedig az év elején még a gyermekvállalásról nyilatkoztak.

Hetek óta keringtek a pletykák a sztárvilágban, hogy valami nincs rendben a pár körül, de biztosat senki sem tudott. A Szigeten erősödtek fel a hangok, hogy nagy lehet a baj, hiszen a TNT frontembere egyedül bulizott a fesztiválon, Eszter egy pillanatra sem tűnt fel mellette. A VIVA műsorvezetője a Blikk megkeresésére nem tagadta, hogy volt egy nehéz beszélgetésük Ákossal.

Forrás: Facebook/Iszak Eszter

„Igen, a hír igaz, már hetek óta nem alkotunk egy párt. Vita és harag nélkül búcsúztunk el egymástól. Ami volt, szép volt, de mostanra elmúlt” – nyilatkozta röviden Iszak Eszter. Állítólag a szakítás már formálisan is megtörtént, a pár felmondta a közös budapesti albérletet, ahol az utóbbi hónapokig élt. Eszter a továbbiakról nem kívánt nyilatkozni, nyilván még emésztenie kell mindkét félnek, hogy véget ért a kapcsolat, amely sokáig úgy tűnt, hogy egy életre szól.

A szakítás azért is különös, mert az év elején még arról nyilatkozott az énekes és a tévés műsorvezető, hogy a gyermekvállalást sem tartják elképzelhetetlennek.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.