A napokban lukra futott az egyik ismert hazai bulvárlap, tudniillik az ismert focista helyett egy másik Szalai Ádámot interjúvoltak meg e-maiben Iszak Eszterrel való vélt kapcsolata okán. A Music Fm reggeli műsora mikrofonvégre kapta a "másik" szalai Ádámot, akiről kiderült, hogy milyen szuper arc.

Bochkor Gáborék figyelmét nagyon felkeltette az az óriási blama, ami a minap került a köztudatba, hogy a Bors – e-mailben – Iszak Eszter szerelmi szálait bogozgatva az ismert magyar focistával, Szalai Ádámmal névazonosságot mutató, de a közélettől igen távol lévő fiatalemberrel hozott le egy interjút, radásul úgy, hogy a válaszolót a focistával azonosították, a cikket annak képével illusztrálták.

Forrás: Music FM / Facebook

A fiatalembert Bochkorék faggatták az Önindítóban, hogy is történt mindez.

"Kaptam egy emailt, hogy „Szia Ádám" – meséli a nemfocista Ádám. „Egyszer sem került elő, hogy én a focista vagyok-e, én nem jelentettem ki soha és nem is volt erre utalás" – mesélte Bocsiéknak a fiatalember, aki - mint mondta - van azért olyan udvarias, hogy ha őt megkérdezik, akkor válaszol a kérdésekre.

Egyet azonban elhatározott:

"Én a saját nevemben fogok nyilatkozni és amit mondok, igaz lesz és senkiről sem fogok valótlant állítani, vagy olyat, ami őt kellemetlenül érintheti– mondta Szalai Ádám, akiről végül kiderült, hogy egy jogi irodánál dolgozik közgazdászként.

Mindnesetre a Bors úgy érezte, hogy az „igazmondó" Ádám palira vett egy egész szerkesztőséget, amiért az újság jogi lépéseket fontolgat. "Ha valakit a saját nevében nyilatkozásért és igazmondásért beperelnek, azt elég abszurd helyzetnek találom" – nyilatkozta a fiatalember, de Bocsi ennél is tovább gondolta a dolgot.

"Beperelhetnéd őket, hogy a te jóhiszemű válaszaidat egy celebfocista szájába adták" - mondta Szalai Ádámnak, akiről kiderült, olyan jogi irodánál dolgozik, ami - mások mellett – a saját névhez való jog kérdéskörével is foglalkozik.