Még el sem kezdődött a műsor, de máris áll a bál! Egy apuka csalással vádolja az X-Faktor zsűrijét: azt állítja, előre megírt forgatókönyv alapján már most tudják a mentorok, hogy ki jutott a döntőbe.

„Mindenhol úgy hirdetik, hogy ez egy tehetségkutató műsor, ahol tehetségeket és nem alkoholista, drogos fiatalokat keresnek. Voltam pár forgatáson, és észrevettem, hogy a négy mentornak sincs beleszólása, melyik versenyző mikor és hogyan jut tovább a verseny folyamán" - nyilatkozta az édesapa a Blikknek, akinek gyeremek a mentorházig jutott, de aztán kiesett.
 

A mentorokForrás: Facebook/ByeAlex

Azt mesélte, hogy az RTL kreatív producere, Schiwert-Takács László utasította a mentorokat, hogy kinek kell továbbjutnia. „Ebben a kuplerájban én vagyok a Madame"- idézte fel a producer szabait az édesapa, aki azt is állítja, már most tudják, ki fogja megnyerni az X-Faktort.

A Blikk megkereste a producert, aki így nyialtkozott:
"Hazugság, hogy bármelyik előadónak ígértünk volna valamit. Eddig egyik versenyzővel sem beszéltem, pláne nem a rokonaikkal. Kizárólag a felháborodott apukával, aki perrel fenyegetőzik. A műsor eddigi ötéves történetében minden versenyző, és azok rokonai is megértették, hogy a titoktartási szerződést be kell tartani, és adás előtt nem lehet arról beszélni, ki jut tovább és ki esik ki. Ez elrontja a műsor varázsát."