Monique Covet: "Készen állok a gyerekvállalásra!"

szülés Monique Covet kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornósztár végre jól érzi magát a bőrében. Ugyan véget ért egy kapcsolata, de már el is kezdődött egy másik. Így nem csoda, hogy mostanában vágyakozva nézi a babakocsit tologató nőket.

Monique Covet életébe végre ismét beköszöntött a szerelem. Nemrég szakított a kedvesével, de már akkor tudta, kinek a karjaiban keresheti a boldogságot. Az új férfival egy konditeremben ismerkedett meg két évvel ezelőtt, de

akkor Marco miatt nem kerültek közelebb egymáshoz.

"Rájöttem, hogy az exem képtelen megváltozni. Képtelen, volt leszakadni a családjáról, amit egyre nehezebben viseltem. Túlságosan erősen befolyásolta az anyja, aki mindenbe beleszólt, és mindenfélét kitalált, hogy a fia elmenjen hozzá. Gyakran beteget jelentett" - mesélte Monique a Hot! magazinnak.

Forrás: Fb / Monique Covet

Az egykori pornósztár arról is mesélt, hogy mivel sohasem volt normális családja, így már kislányként megfogadta, hogy ha neki egyszer gyermekei születnek, mindent megad majd nekik, amit ő nem kapott meg:

érzelmi biztonságot, nyugalmat, szeretetet.

"Már nézegetem a gyerekeket az utcán, és elérzékenyülök, ha meglátok egy aranyos kislányt, vagy kisfiút. Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor már szellemileg és lelkileg is késznek érzi magát a családalapításra. Én most jutottam el idáig" - mondta a szépség. Az elmondottak alapján lehet, hogy mindez lassan aktuálissá válik?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.