Az egykori pornósztár végre jól érzi magát a bőrében. Ugyan véget ért egy kapcsolata, de már el is kezdődött egy másik. Így nem csoda, hogy mostanában vágyakozva nézi a babakocsit tologató nőket.

Monique Covet életébe végre ismét beköszöntött a szerelem. Nemrég szakított a kedvesével, de már akkor tudta, kinek a karjaiban keresheti a boldogságot. Az új férfival egy konditeremben ismerkedett meg két évvel ezelőtt, de

akkor Marco miatt nem kerültek közelebb egymáshoz.

"Rájöttem, hogy az exem képtelen megváltozni. Képtelen, volt leszakadni a családjáról, amit egyre nehezebben viseltem. Túlságosan erősen befolyásolta az anyja, aki mindenbe beleszólt, és mindenfélét kitalált, hogy a fia elmenjen hozzá. Gyakran beteget jelentett" - mesélte Monique a Hot! magazinnak. 

Forrás: Fb / Monique Covet

Az egykori pornósztár arról is mesélt, hogy mivel sohasem volt normális családja, így már kislányként megfogadta, hogy ha neki egyszer gyermekei születnek, mindent megad majd nekik, amit ő nem kapott meg:

érzelmi biztonságot, nyugalmat, szeretetet. 

"Már nézegetem a gyerekeket az utcán, és elérzékenyülök, ha meglátok egy aranyos kislányt, vagy kisfiút. Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor már szellemileg és lelkileg is késznek érzi magát a családalapításra. Én most jutottam el idáig" - mondta a szépség. Az elmondottak alapján lehet, hogy mindez lassan aktuálissá válik?