Az RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést.

Gabo úgy gondolja, kapcsolatát előlendíti, ha időnként más terepen is tesztelve van, mert így kedvese, Ági másik oldalát is megismerheti.

„Mivel különböző, érdekes szituációkban és élethelyzetekben fogjuk látni egymást, biztos fogunk meglepetéssel szolgálni, és ez mindenképpen erősíti majd a kapcsolatunkat.

Gabo és ÁgiForrás: RTL Klub

Szerencsére ez a reality nem arról szól, hogy ki a nagyobb „Károly", hanem rólunk, párokról és arról, hogyan tudunk küzdeni egymásért" – kezdte Gabo, aki több mint egy éve él se veled, se nélküled kapcsolatban Ágival.

„Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk, remélem, ez a műsor megerősíti majd a szerelmünket! A konfliktusok a köztünk lévő 10 év korkülönbségből adódnak. Ági az idősebb, és sokszor mondogatja, hogy őt ez zavarja,  mert nyilván neki már mások az elképzelései, mint nekem. Időnként felhívja arra a figyelmem, hogy még sok mindent meg kellene élnem és ki kellene próbálnom, ám elszakadni nem tudunk egymástól" - mondta Gabo, aki biztos benne, hogy megtalálja majd a hangot a többi sztárpárral.

Forrás: RTL Klub

„Az emberek azt gondolják rólam, hogy egy nagyképű, egoista pasi vagyok.  De amikor bekerülök egy társaságba, akkor nyitok mások felé. Áginak majd biztos kell pár nap, hogy feloldódjon. Az egész műsor olyan lesz, mint egy nyári tábor, ami tele lesz izgalmakkal."