Star Academy: Ördög Nóra tesz rá, hogy Majka alacsonyabb nála

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
TV2 Star Academy Majka Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este indul a TV2 új valóságshow-val egybekötött tehetségkutató műsora, a Star Academy.

Nóra, aki sose az alacsony termetéről volt híres, és ha már hosszú lábakkal lett megáldva, gyönyörű magas sarkú cipőivel ki is hangsúlyozza azokat, a ma esti műsorindulás apropóján nyilatkozott:

"Nem számít, teszek rá, hogy Majka alacsonyabb nálam!" – mondta nevetve a Borsnak, de szeretettel a hangjában, majd hozzátette, hogy korábban, a Rising Star felvételei alatt egyébként is volt idejük összeszokni.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Köztudott, Majka nem egy kosaras alkat, de egyéniségével bármit képes kompenzálni.

Pumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"http://www.life.hu/sztarok/20160826-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-es-parja-kozott-10-ev-korkulonbseg-van.htmlAz RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést. TV + SztárokOrigoHajdú Péter félmeztelenül relaxál: Magányos szelfit lőtt!http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-showman-felmeztelenul-relaxal-a-napon-maganyos-szelfit-lott.htmlA héten síelni akart, most mégis a napon sütteti magát a válófélben lévő Hajdú Péter.TV + Sztárok--Istenes Bence: "A villában az a fontos, hogy az ember legyen valamilyen" - Indul a VV!http://www.life.hu/sztarok/20160827-istenes-bence-szerint-a-villaban-az-a-fontos-hogy-az-ember-legyen-valamilyen.htmlMint ismeretes, Istenes Bence lesz a Való Világ powered by Big Brother egyik műsorvezetője. Bence úgy látja, hogy a villalakók a mai fiatalságot képviselik, és ha sokszor meg is botránkozunk rajtuk, tudnunk kell, hogy valóban ilyen a világ. Szerinte nincs recept a győzelemre, és tipikus VV-arcnak látja a villa első nyolc lakóját - erről mesélt az Origónak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÁllítják: Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160827-jakupcsek-gabriella-valtja-varandos-liptai-claudiat-a-tv2-nel.htmlNyolc hónapja találgatjuk, vajon hol tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriel­la. Most úgy néz ki, hogy a TV2-n. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "A képernyős munkám szeptember 1-től a TV2-nél véget ér"http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-mondta-a-kepernyos-munkam-szeptember-1-tol-a-tv2-nel-veget-er.htmlHiába várják vissza a nézők Hajdú Péter show-ját a TV2-n, el kell hogy búcsúzzanak tőle: lapinformációk szerint a Showtime ugyanis véget ért. Hajdú műsorára nem tart igényt a csatorna.TV + Sztárok--Lenyűgöző hasonlóság: Így néz ki Liptai Claudia düblőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160827-liptai-claudia-karaktere-alexa-durva-halalesettel-bucsuzik-a-joban-rosszbantol.htmlAhogy arról korábba a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia végleg elbúcsúzik a Jóban Rosszban stábjától, gyermeke születése után sem tér vissza. A színésznő sokat nosztalgiázott az utolsó forgatási napján, egy veszélyes jelenetben pedig dublőr helyettesítette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.