A titokszobában Viki elmondta: "Az első benyomásom szerintem jó volt."

Vikit inkább a fiúk fogadták barátságosan, a lányok annyira nem örültek neki. Főleg Dina arcára fagyott rá a mosoly, mikor kinyílt az ajtó. Később azt mondta a titokszobában, hogy teljesen közömbös neki az új lakó, ehhez képest a töbiekkel szinte azonnal kibeszélték. Dina folyamatosan hergelte magát Viki ellen, úgy gondolta, hatalmas arca van, úgy viselkedik, mintha ő lenne főnök. Aztán kóstolgatni kezdték egymást, ami odái fajult, hogy összevitatkoztak azon, ki mit kezd a főnyereménnyel.

Mici is őgy gondolta, hogy Viki túl sokat ivott, de ő úgy látta, hogy józan állapotban nagyon is rendben van, erős játékos lesz. Részegen Viki a kevésbé szimpatikus oldalát mutatta. El is mondta az új lánynak, hogy lealjasodott, és aki egyedül jön be a villába, annak nem így kell viselkedni. Viki próbálta megvédeni magát, de igazából már a nyelve is alig forgott. A parázs vita után Dina ki is jelentette, hogy számára ezentúl Viki lesz a főellenség. A fiúk nem nagyon szálltak be a cicaharcba, próbálták másnapra halasztani a nézeteltérések rendezését.

Vikit még ki sem pihente a kezdő társaság, ma este is érkezett hozzájuk valaki, mégpedig a vallásos Ati Felsőszentivánról, aki minden vasárnap templomba jár az édesanyjával, de azért sokszor és sokat vétkezett már. Most lett vége egy hosszú kapcsolatának, azóta pedig - elmondása szerint - csak "napszámosokat" foglalkoztat.

VV AtiForrás: RTL II