VV8: Cicaharc a köbön - beköltözött VV Viki

vita VV Edina VV8 VV Viki Való Világ 8 veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A titokszobában Viki elmondta: "Az első benyomásom szerintem jó volt."

Vikit inkább a fiúk fogadták barátságosan, a lányok annyira nem örültek neki. Főleg Dina arcára fagyott rá a mosoly, mikor kinyílt az ajtó. Később azt mondta a titokszobában, hogy teljesen közömbös neki az új lakó, ehhez képest a töbiekkel szinte azonnal kibeszélték. Dina folyamatosan hergelte magát Viki ellen, úgy gondolta, hatalmas arca van, úgy viselkedik, mintha ő lenne főnök. Aztán kóstolgatni kezdték egymást, ami odái fajult, hogy összevitatkoztak azon, ki mit kezd a főnyereménnyel.

Mici is őgy gondolta, hogy Viki túl sokat ivott, de ő úgy látta, hogy józan állapotban nagyon is rendben van, erős játékos lesz. Részegen Viki a kevésbé szimpatikus oldalát mutatta. El is mondta az új lánynak, hogy lealjasodott, és aki egyedül jön be a villába, annak nem így kell viselkedni. Viki próbálta megvédeni magát, de igazából már a nyelve is alig forgott. A parázs vita után Dina ki is jelentette, hogy számára ezentúl Viki lesz a főellenség. A fiúk nem nagyon szálltak be a cicaharcba, próbálták másnapra halasztani a nézeteltérések rendezését.

Vikit még ki sem pihente a kezdő társaság, ma este is érkezett hozzájuk valaki, mégpedig a vallásos Ati Felsőszentivánról, aki minden vasárnap templomba jár az édesanyjával, de azért sokszor és sokat vétkezett már. Most lett vége egy hosszú kapcsolatának, azóta pedig - elmondása szerint - csak "napszámosokat" foglalkoztat.

VV Ati Forrás: RTL II
Titokban házasosodott össze Götz Anna és Böröndi Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160829-titokban-hazasosodott-ossze-gotz-anna-szineszno-es-borondi-tamas-szinesz.htmlItt a VV8 első pucérkodása - Mindössze két órával a beköltözés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-vv8-elso-pucerkodasa-ket-oraval-a-bekoltozes-utan-vv-vivi-reszegen-furdzozott-meztelenkedes.htmlStar Academy: A versenyzők a süllyesztőben végzik?http://www.life.hu/sztarok/20160827-star-academy-a-versenyzok-a-sullyesztoben-vegzik-interju-ordog-noraval.htmlValami történt Berki Krisztián arcával - Így még sosem láttad!http://www.life.hu/sztarok/20160826-berki-krisztian-csisztu-zsuzsa-kisfiaval-kristoffal-grimaszol.htmlÜzent a botrányt okozó apukának Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20160826-rtl-klub-x-faktor-botrany-bunda-gaspar-laci-mentor-uzent-az-apukanak.htmlPatai Anna megmutatta pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20160826-patai-annat-aranylemezzel-jutalmaztak-bemutatta-baratjat-is.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.