Az egyik jövendőbeli villalakó felszívódott, ezért VV Dávid került be a műsorba. 

A Borsinformációi szerint szombaton, néhány órával a kezdés előtt úgy volt, hogy egy bizonyos Baranyi Krisztián is beköltözik a villába. A hatvani izomkolosszust már a Fókusz nézői is láthatták korábban, Krisztián azonban felszívódott - az ő helyére költözött be Dávid.

KrisztiánForrás: RTL Klub

 A lap semmilyen felületen nem bukkant a férfi nyomára, állítólag még a saját barátai sem érik el Krisztiánt. Az RTL Klub hivatalosan is megerősítette, a férfi később akár még be is mehet a villába.

"A szombat esti műsor előtt valóban úgy volt, hogy Krisztián lesz az első játékosok egyike. Végül Dávid kapta meg a lehetőséget, hogy a ValóVilág powered by Big Brother első nyolc lakójának tagja lehessen...Természetesen, mint minden más műsorunknál, ennél is szerződünk az egyes játékosokkal a produkciók indulása előtt, de azok tartalma csak a két félre tartozik. Nem ez az első eset, hogy a kezdőcsapat összetételén a beköltözés előtt változtatunk a még szórakoztatóbb műsor érdekében..." – közölte a csatorna marketingkommunikációs osztálya.