Egy lesifotóra éhes paparazzi annyira felbosszantotta a gyönyörű modellt, hogy ő bizony úgy döntött, felveszi a kesztyűt, és óvja magánéletét, mindenáron. 

A 25 éves portugál fehérneműmodell kedvese, Oliver Ripley társaságában pihent egy hajón Dél-Franciaországban. Sara a hajón félmeztelenül napozott, ezt pedig kiszúrta egy fotós, és természetesen megörökítette a lányt, félpucéran. Sara nagyon kiakadt a történteken: no nem azért, mert szégyenlős lenne. Felháborodásában nyílt levelet írt az fotósnak illetve a sajtónak, aminek a lényege a következő volt.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

"Te mit szólnál, ha reggel a 25 éves lányod félpucér képeivel lenne tele az internet? Sejtelmem sem volt arról, hogy ott valaki a messzeségben egy profi géppel engem fotózgat. Talán közületek sokan azt gondolják, hogy ismert ember vagyok, és ez a munkámmal jár, és már megszokhattam hogy fürdőruhában fényképeznek. Szerintem ez azért más. Milyen társadalom az, ahol az emberek fizetnek azért, hogy emberek másvalaki után kémkedjenek, megzavarva ezzel a magánéletet?Fiatal nőként igenis úgy érzem, meg vagyok félemlítve" - fakadt ki Sara.