Tavaly novemberben tűnt el a magyar zongorista, Farkas Mihály Ambrus egyetlen irat nélkül. Nemrég azonban lekerült az eltűnt személyek listájáról, de még a rokonok sem tudják, hogy pontosan mi történt.

Az 54 éves magyar zongorista tavaly november 22-én tűnt el, azóta nem sikerült a nyomára bukkanni, legalábbis a hivatalos tájékoztatás szerint. Azonban nemrég lekerült az eltűnt személyek listájáról, de még a rokonok sem tudják, hogy éppen holt tart a zenész ügye. A Bors információi szerint hónapok óta csak félinformációkat kapnak.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A rendőrség először csak öngyilkosságra gyanakodott, de több információ is kiderült időközben a zenészről, például, hogy milliárdos forgalmat lebonyolító cégek tulajdonosa. A barátai legnagyobb meglepetésére, a zenész ugyanis szinte folyamatosan pénz szűkében volt. A lap azt írja, hogy egy rokon szerint Farkas Mihály Ambrus neve felmerült egy Dunában talált holttesttel kapcsolatban. "Még valamikor az év eleje felé találtak egy holttestet a Dunában. A rendőrség azonban nem tudta beazonosítani a holttestet a ruházata alapján, ezért DNS-tesztet csináltak rajta. Ennek az eredményéről azonban még nem tudunk semmit, ezért nem tudjuk, hogy valóban Miskát találták-e meg. Mindenesetre furcsa, hogy az eltűntek között már nem szerepel" - mondta a neve elhallgatását kérő ismerős. A BRFK pedig azt közölte, hogy már nem a II. kerületi Rendőrkapitányság foglalkozik az ügyével, átadták azt a Ráckevei Rendőrkapitányságnak.