Borbás Marcsi: “Ezen a nyáron most egy picit elegem lett”

Forrás: Facebook/Borbás Marcsi -
forgatás Gasztroangyal Nyár Borbás Marcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei nyáron kicsit túlhajtotta magát Borbás Marcsi, olyan szenvedélyesen készítette az őszi műsorait. Nem nagyon jutott ideje a magánéletére, de tudja, hogy az elmaradt időt az olyan stabil házasságban is be kell pótolni, mint amilyen az övé.

Nagyon imádja a munkáját a műsorvezető, de ettől függetlenül szüksége van a lazításra. Egész nyáron szenvedélyesen készítette műsorait az őszi évadra, ám hiába szokta már meg ezeket a megpróbáltatásokat, nagyon kimerült. Szüksége van a lazításra és feltöltődésre, amit a férjével közös programok jelentenek neki.

Forrás: Facebook/Borbás Marcsi

"A férjem hasonlóan sokat dolgozik, emiatt nem sok időnk jutott idén nyáron egymásra. Ősszel lopunk majd egy hetet magunknak" - mondta Marcsi. Hozzátette, lehet, hogy elutaznak, de neki inkább otthon lenne pihenés az eltöltött idő, hiszen egész nyáron utazgatott a műsor miatt, ami a 200. adásához közelít.

"Sűrű volt a nyár,

a műsor sikerét azonban nem szabad elfelejteni megünnepelni. A kollégáim és barátaim is egyben, rendszeresen rendezünk stábbulikat, ahol eddig szinte mindig főztem és sütöttem.

Ezen a nyáron most egy picit elegem lett.

Úgy érzem legalább 10 évre előre kifőztem magam, így ezeken az eseményeken átadom a stafétabotot" - árulta el a műsorvezető a hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.