A TV2 nagyszabású tehetségkutatója előtt mindenki arról beszélt, hogy Hegyi Dávodot egyszer már kiejetette az X-Faktorból Keresztes Ildikó. Arról viszont mindenki jótékonyan megfeledkezett, hogy Pádár Alexandra próbálkozott már az RTL Klubon is.

Szerencsére azonban az internet nem felejt, így találtunk is egy cikket, melyben arról írunk, hogy "Nem bírta a feszültséget, ezért benyomott egy felest az X-Factor tehetséges versenyzője".

2014-benForrás: Facebook/X-Faktor

Pádár Alexandra a 2014-es X-Faktorban tűnt fel, de nem igazán tett jó benyomást. Az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László akkor így beszélt a lányról:

"A tábor forgatása mindig a műsor legkeményebb időszaka; nemcsak a versenyzőknek, nekünk, az X-Faktor stábjának is. Itt kiderül a versenyzőkről, hogyan viselkednek stresszhelyzetben, hosszú órákon át várakozva, megismerjük a határaikat. Ez nem egy laza üdülőtábor és májusi lepkekergetés; van, aki rosszul reagál a nagy nyomásra, ennek időben ki kell derülnie. Alexandra, úgy látszik, az alkoholt választotta, hogy kicsit fellazuljon."

2016-banForrás: TV2

A kiakadás egyébként most sem áll távol a Star Academy versenyzőjétől, egy hét alatt kétszer is kiborult.