Megújult külsővel, teljesen új szerepben tűnik fel Tóth Vera a képernyőn, a szombaton startoló Kicsi Óriásokban csapatkapitány lesz. Nagyon pörgős időszakon van túl, de ősszel sem áll le: akkor érzi jól magát, ha jöhet-mehet, nem bírja a semmittevést. Nem érti, hogy miért olyan izgalmas még mindig a bulvársajtó számára, nem szívesen mesél a magánéletéről, bár mostanában gyakran kénytelen volt kivételt tenni: a szakításról és a gyomorbypassműtétjéről is nyíltan beszélt. Az énekesnő az Origónak mesélt.

"Én abszolút elzárkóztam volna attól, hogy a párkapcsoltamról, a szakításról meséljek, de mindig akad olyan informátor, aki kipakol az újságoknak rólam. Valami miatt iszonyatosan izgalmas vagyok a bulvársajtónak, ezt nem tudom megfejteni tizenhárom éve. Nem szeretnék ezekben a lapokban szerepelni, de ha elkezdenek felkapni valami sztorit, akkor egyszerűen nem hagyhatod annyiban. Annyi hülyeséget olvasok magamról, és

annyi hülyeséggel keresnek meg, hogy néha nekivágnám a telefonomat a falnak.

Az szokott eszembe jutni, hogy "közöd?", sőt előfordul, hogy fotóst látok a házam előtt - nyilatkozta Vera.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Így láttam a legjobbnak. Azt gondoltam, hogy ne írjanak több hülyeséget rólam, és segíteni is akartam olyanoknak, akik hasonló problémával küzdenek. Két cég felhasználta az arcomat a fogyasztószereik reklámozásához, és nem akartam azt sem, hogy még több embert átvágjanak. Nem tudok vele mit csinálni, és nem is nagyon értem, de ha Tóth Vera fogy, az egy szenzáció. Ettől rosszul vagyok egyébként - válaszolta Vera arra kérdésre, hogy miért mesélt élőben a gyomorbypassműtétről.

"Sok kedves üzenetet kaptam a bejelentkezés után, persze vannak rossz fejek is, de el kell fogadni, hogy akik szeretnek, szeretnek, akik meg nem, azok nem – még Friderikusz Sándor mondta nekem a múltkor, hogy ezt jegyezzem meg, ez ellen nem tudok tenni semmit. Egyébként engem nem az bánt, hogy beszólnak, hanem a szándék. Miért akar bárki rossz érzést kelteni a másikban?"