Tóth Vera: "Nem szeretnék ezekben a lapokban szerepelni"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
TV2 Kicsi Óriások Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megújult külsővel, teljesen új szerepben tűnik fel Tóth Vera a képernyőn, a szombaton startoló Kicsi Óriásokban csapatkapitány lesz. Nagyon pörgős időszakon van túl, de ősszel sem áll le: akkor érzi jól magát, ha jöhet-mehet, nem bírja a semmittevést. Nem érti, hogy miért olyan izgalmas még mindig a bulvársajtó számára, nem szívesen mesél a magánéletéről, bár mostanában gyakran kénytelen volt kivételt tenni: a szakításról és a gyomorbypassműtétjéről is nyíltan beszélt. Az énekesnő az Origónak mesélt.

"Én abszolút elzárkóztam volna attól, hogy a párkapcsoltamról, a szakításról meséljek, de mindig akad olyan informátor, aki kipakol az újságoknak rólam. Valami miatt iszonyatosan izgalmas vagyok a bulvársajtónak, ezt nem tudom megfejteni tizenhárom éve. Nem szeretnék ezekben a lapokban szerepelni, de ha elkezdenek felkapni valami sztorit, akkor egyszerűen nem hagyhatod annyiban. Annyi hülyeséget olvasok magamról, és

annyi hülyeséggel keresnek meg, hogy néha nekivágnám a telefonomat a falnak.

Az szokott eszembe jutni, hogy "közöd?", sőt előfordul, hogy fotóst látok a házam előtt - nyilatkozta Vera.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Így láttam a legjobbnak. Azt gondoltam, hogy ne írjanak több hülyeséget rólam, és segíteni is akartam olyanoknak, akik hasonló problémával küzdenek. Két cég felhasználta az arcomat a fogyasztószereik reklámozásához, és nem akartam azt sem, hogy még több embert átvágjanak. Nem tudok vele mit csinálni, és nem is nagyon értem, de ha Tóth Vera fogy, az egy szenzáció. Ettől rosszul vagyok egyébként - válaszolta Vera arra kérdésre, hogy miért mesélt élőben a gyomorbypassműtétről.

"Sok kedves üzenetet kaptam a bejelentkezés után, persze vannak rossz fejek is, de el kell fogadni, hogy akik szeretnek, szeretnek, akik meg nem, azok nem – még Friderikusz Sándor mondta nekem a múltkor, hogy ezt jegyezzem meg, ez ellen nem tudok tenni semmit. Egyébként engem nem az bánt, hogy beszólnak, hanem a szándék. Miért akar bárki rossz érzést kelteni a másikban?"

Tóth Vera megtörten nyilatkozott: ezért ért véget a nagy szerelem http://www.life.hu/sztarok/20160823-toth-vera-kiborult-ezert-szakitott-parjaval-a-nepszeru-enekesno-megtort-nyilatkozat.htmlA sztár és kedvese, Ádám hosszú évek után mondta ki a végszót. Bár az énekesnő mindig is szeretni fogja a férfit, az egykori láng mára eltűnt. TV + SztárokOrigoTóth Vera újra a képernyőn: meglepő feladatot kapott a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160805-toth-vera-csapatkapitany-lesz-osszel-az-rtl-klubon-indulo-gyerek-tehetsegkutatoban.htmlA sztár a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt. A rajongók persze azonnal elhalmozták jókívánságaikkal. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"http://www.life.hu/sztarok/20160804-toth-vera-enekesno-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-gyerek-tehetsegkutatoban-lesz-csapatkapitany-a.htmlAz énekesnő nagy kihívás előtt áll, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klubon induló gyerek-tehetségkutatóban, a Kicsi óriásokban. TV + Sztárok--Sztárok, akik csúnyán megjárták – Debreczeni Zita és Tóth Vera is kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160803-debreczeni-zita-modell-toth-vera-enekesno-hien-varga-izabella-szineszno-dobo-kata-szineszno-kiakadt.htmlDebreczeni Zitát nemrég hatalmas veszteség érte: százezres követőtáborral büszkélkedő közösségi oldalát feltörték, de nem ő az egyetlen, akinek nevével visszaéltek. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „Tudni kell, kivel mit, mikor és hol osztunk meg"http://www.life.hu/sztarok/20160727-toth-vera-enekesnovel-beszelgettunk-balatoni-eleterzesrol-nyaralasrol-es-arrol-hogy-kinek-szokta.htmlAz énekesnővel hamisítatlan nyári interjút készítettünk balatoni életérzésről, nyári programokról, és azt is elárulta, kivel osztja meg a gondjait. TV + SztárokOrigoTóth Vera hatalmas állattal pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151107-toth-vera-megasztar-gyoztes-enekesno-egy-hatalmas-elefanttal-pozolt.htmlAz énekesnőnek nem mindennapi barátja akadt, a cuki elefánt láthatóan nagyon élvezte Vera társaságát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.