Megvilágosodott: kivetette a szilikont a melléből és apácának állt

Forrás: AFP -
modell szilikon apáca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes változáson ment át mind külsőleg, mind belsőleg Sofia Hayat, aki mielőtt apácának állt volna a hírességek megszokott életét élte: a rendezvényeken bőven kivillantotta szilikonmelleit és sokat bulizott. Ezeknek vége!

Sofia Hayat igazán dögös hírességnek számított, és nem is rejtegette szilikonnal bőven feltöltött idomait. Leghíresebb szerepe a Focistafeleségek című sorozatban volt, de a színészkedés mellett modellkedésből is élt. A hírességek fényűző életét élte, de a magamutogatásnak vége szakadt, ugyanis megvilágosodott.

Forrás: AFP

Elutazott Yorkshire-be, ahol egy olyan hallucinogén teát fogyasztott, amit sokszor szoktak inni azok az emberek, akik az útjukat keresik. Amit akkor látott, örökre megváltoztatta az életét. Úgy döntött felhagy a celebséggel, és apácának áll. Rájött ugyanis, hogy ő egy egyiptomi istennő reinkarnációja. Ennek hatására kivetette melleiből a szilikont, felhagyott az ivással sőt, még a szexuális élettel is. Eldöntötte, hogy apáca lesz, és építtet egy templomot, ahol meditálhatnak az emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.