Döbbenetes változáson ment át mind külsőleg, mind belsőleg Sofia Hayat, aki mielőtt apácának állt volna a hírességek megszokott életét élte: a rendezvényeken bőven kivillantotta szilikonmelleit és sokat bulizott. Ezeknek vége!

 Sofia Hayat igazán dögös hírességnek számított, és nem is rejtegette szilikonnal bőven feltöltött idomait. Leghíresebb szerepe a Focistafeleségek című sorozatban volt, de a színészkedés mellett modellkedésből is élt. A hírességek fényűző életét élte, de a magamutogatásnak vége szakadt, ugyanis megvilágosodott.

Forrás: AFP

Elutazott Yorkshire-be, ahol egy olyan hallucinogén teát fogyasztott, amit sokszor szoktak inni azok az emberek, akik az útjukat keresik. Amit akkor látott, örökre megváltoztatta az életét. Úgy döntött felhagy a celebséggel, és apácának áll. Rájött ugyanis, hogy ő egy egyiptomi istennő reinkarnációja. Ennek hatására kivetette melleiből a szilikont, felhagyott az ivással sőt, még a szexuális élettel is. Eldöntötte, hogy apáca lesz, és építtet egy templomot, ahol meditálhatnak az emberek.