Újra együtt van Kendall Jenner és a világsztár? Úgy tűnik, igen!

Harry Styles Kendall Jenner párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig bírta egymás nélkül Kendall Jenner és a One Direction énekese. 

A fiatalokat már 2013-ban összeboronálták, idén januárban pedig együtt lazítottak a Karib-szigeteken. Kendall a nyáron egy népszerű kosarassaljött össze, így úgy tűnt, a Harry-Jenner sztori véget ér. Ám most új fordulatot vett a világsztárok története.

Kendallt és Harry-t a héten együtt kapták lencsevégreLos Angeles-ben, barátaik szerint egyre komolyabb közöttük a dolog. Régóta jóban vannak, találkozgatnak, amikor tudnak, de vonzódnak is egymáshoz. Persze a kapcsolathoz az is kell, hogy elég időt tudjanak együtt lenni, Kendall pedig állítólag megfogadta, ezúttal igyekszik több időt szánni párkapcsolatára.

Nádai Anikó: “Nekem van a legszuperebb párom az egész világon”http://www.life.hu/sztarok/20160906-nadai-aniko-vallott-neki-van-a-legszuperebb-parja-hagyta-aludni.htmlAnikónak megszaporodott mostanában a dolga, hiszen az édesanyaság mellett a Való Világ műsorvezetője is lett. Szerencséjére azonban párja sokszor kisegíti!TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGalambos Lajos: "Az igazamért a házasságomat is feláldoznám"http://www.life.hu/sztarok/20160906-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-bunteto-ugyere-akar-a-hazassaga-is-ramehet.htmlGalambos Lajos arról beszélt, hogy büntetőügyére akár a házassága is rámehet. Feleségének, Boginak normális férjre lenne szüksége, ő azonban az igazát akarja bizonyítani, ráadásul mindenáron. A zenész ráadásul azt is tervezi, hogy megválik a birtoktól is. Állítja, a történtek a gyerekeiken is mély nyomot hagytak, ezért más életkörülményeket szeretnének. TV + SztárokOrigoNeki a legjobb: 33 éves lett Pippa Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-pippa-middleton-33-eves-lett-katalin-huganak-mindene-megvan.htmlKrisztusi korba lépett Katalin hercegné húga, és van mit ünnepelnie. Az egyetlen dolog is megtörténik vele hamarosan, ami eddig még hiányzott tökéletes életéből, vagyis, nemsokára megházasodik. TV + Sztárok--Ittas vezetéssel gyanúsítják a TV2 sztárját, Curtisthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-curtis-januari-autobaleseterol-kiderult-hogy-ittas-vezetes-miatt-tortent.htmlHivatalosan is ittas vezetés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség az Édes Élet sztárja, azaz Curtis ellen. A rapper még január elsején ütközött oszlopnak autójával, és egyből felmerült nála az alkoholfogyasztás gyanúja. Most kiderült, hogy valóban így történhetett- e az eset. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat a Nyerő Párosban: Papp Gergőék feladták!http://www.life.hu/sztarok/20160905-nyero-parosban-varatlan-fordulat-papp-gergoek-feladtak-a-versenyt.htmlNem csak a nézőket, de magukat a játékosokat is megdöbbentették a hétfőn este történtek. TV + Sztárok--Mi lett veled, Mel Gibson?http://www.life.hu/sztarok/20160905-hatalmas-szakallat-novesztett-a-vilagsztar-mel-gibson.htmlAlig ismertünk rá Hollywood egykor legsármosabb férfijára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.