Kiderült, kivel jött össze Kendall Jenner

Forrás: AFP, Instagram/jordanclarksons -
modell Kendall Jenner kosárlabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új pasija van Kendall Jennernek, méghozzá egy népszerű sportoló. 

A szupermodell új kedvese állítólag a Lakers kosarasa, Jordan Clakson. Bár mindketten szeretnék maguknak megtartani és nem nagy dobra verni a kapcsolatot, természetesen lebuktak, méghozzá egy július 4-i bulin.

Forrás: AFP, Instagram/jordanclarksons

Barátaik persze rögtön pletykálni kezdtek a lapoknak: a People kiderítette, pár hónapja tart köztük a dolog, és bár csak barátságnak indult, most egyre komolyodik. Általában kettesben randiznak, és igyekeznek nem nyilvános helyeken együtt megjelenni.

Kendall egyébként kedveli a sportolókat: tavaly a hírek szerint Lewis Hamiltonnal kavart egy ideig.

Steiner Kristóf sokat hezitált új szerelme miatt, mielőtt összejöttek http://www.life.hu/intim/20160705-steiner-kristof-oszinten-beszelt-az-uj-szerelmerol-a-sztar-boldog-a-parjaval-video.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Steiner Kristóf és párja, Matan szakítottak. A sztár azóta már egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Intim--Kiderült! Ezért vált el feleségétől Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/intim/20160706-cristiano-ronaldo-elvalt-a-focista-tobbszor-is-megcsalta-csodaszep-feleseget-irina-shayk.htmlA focista 5 évig élt párkapcsolatban a modell, Irina Shayk-kel. A szerelemből házasság lett, melynek azonban hamar vége lett. Az ok most derült ki. Intim--Ó, az a test: Emily Ratajkowski megint nagyot villantotthttp://www.life.hu/intim/20160705-emily-ratajkowski-ujabb-bikinis-kepet-posztolt-instagramra-nagyon-dogos.htmlA fiatal modell minden porcikáját láthattuk már, de ez nem jelenti azt, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Emily rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. IntimOrigoÚjra férjhez ment Clint Eastwood exfeleségehttp://www.life.hu/intim/20160705-ujra-ferjhez-ment-clint-eastwood-exfelesege-dina.htmlA hétvégén újra az oltár elé állt Dina Eastwood, a nő, aki 17 évig volt a színészlegenda felesége. IntimOrigoSzent a béke? Együtt ünnepelt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20160705-egyutt-unnepelt-julius-4-en-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlÚjabb botrányok és kínos szituációk helyett a pár együtt, gyermekeikkel ünnepelte július 4-ét. Intim--Nem csak szexre használják - Pasik vallottak hímtagjukról (18+)http://www.life.hu/intim/20160706-ferfiak-vallottak-hogyan-jatszanak-a-peniszukkel.htmlSosem gondolnád, mivel szórakoztatják magukat a pasik, ha unatkoznak. Férfiak vallottak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.